0 oy
481 göst.
Aile kategorisinde (303 puan) tarafından
sinir oluyorum ya herkeze görümce hanım tasınıyor kiraya gidecek tavukları vardı neymiş ev sahibi istememiş bize vereceklermiş eşimde bana sormadan tamm diyor simdi kögdenn kaynanm geldi ondan duydum tavukları bura getrcekermiş diye sinir oldum bn eşşek başımıyım burda sorsanıza bakacak olan pisligiyle ilgilenecek olan bnm eşimde dahil kaynanama dedim ben bakamam tavuga faln kendi bakacaksa getrsin kokar tavuk temizlmessen dedim bide kokarsa fln rahataız olacak komsular kimsenn seyinede cekmm evim müstakil diye bütün pisligi eziyeti vs cekmek zorundamıyımm canları afedersiniz mangal ceker gelirler bizim eve balık ceker bizim eve acılı salca yapılcak bizim ev simdide tavuk yetr artık bıktım insan hesabına alınıp fikrimi sorulmamasından

5 Cevaplar

+3 oy
(51,059 puan) tarafından
esinde suç canim o yüz veriyoki hersey sizin evde oluyo
(303 puan) tarafından
onda tabi kücük görümcenin canı balık cekmiş beraberz pazar dönüşü sırayla geliyoruz yolda hızlıca kocmn yanına gitmş böle böle durduar aldılar noluyo napıyoz hic bişi diyorlar nese ses etmedim tekrr sordum planınız ne hic bi baltım balık delirdim hamileydim mutfaga koydu girdi iceri bende dedim balıgı yıkayamm ben kokuyor napılcaksa yapın sz duramuyom dedim anlasın diye yüssüz bunlarda eşimde de var hata tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bu gece görümceler kudurdu :D

Haklisin canım eşşek başı değilsin getirmesinler bitli tavuhlarini:D

tarafından
Ayrıca sana danışmadan siz vermez orası iki kişinin evi
(303 puan) tarafından
o söz verir canım getrtmm inş bana sormadan bnm bilezik paramı sevmedigim bana laf sokan görümceme söz vermiş vereyim diye bn vermicm o söz verdim fln kavga dövüş zorla verdim yani bu ne ki
tarafından
Kız niye veriyon ya ay kocana sınır oldum
(303 puan) tarafından
valla salkl.gıma geldi baya direttim verdim aldık ama ne zorluklarla arba alacagımızda isterim demiş biz her araba alacagımızda iyi degil pahalı bidaz daha durun vs diye karılıyordu parayı vermemek icin en son dedim ya ister araba alırsın yada ben isterim bilzik yapar takarım kimsede cıkarmaz yetr dedim ben rezil oldugum o ne karısıyor ucuzuna iyisine kötüsğne dedim zorla araba aldırdım öle verdi
tarafından
Baş belaları....
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Yaptıklarından sana da veriyorlar mı bari ben olsam yarısını alırdim ayak bastı parası niyetine ;)
(303 puan) tarafından
yani yeme icme olunca yiyoruz ama benim evde olunca masraf daha cok oluyor salca acılı vs dersende herkez kendininkini alıyo beraber yapıyoz benm suyum elektirigim yeme icme hic saymıyorum öle onları da işe katmıyorlar 1 gündede olacak iş degil tabi o kadar su elektirik yedik ictik diyip cocuguma harclıgı gectim corap bile almadılar
(303 puan) tarafından
bide ev sahibi sen olunca daha cok yoruluyorsun hersey sana bakıyor onlar bide o urdukarı yerden kalkmazlar öle
0 oy
(396 puan) tarafından
Çok haklısın bacım susma ya sessiz kaldıkça daha çok olur bunlar dışını göster biraz onlar da akıllanır 
(303 puan) tarafından
aynn öle mesafemi belli etmm lazım anlaması icin
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Tavuk gelmeden ozaman istemediğini şöyle bakması kolay sayılır ama pisliği çok kokar temizleme ister hiç başına alma yoksa daha neler gelir.. 
(303 puan) tarafından
eşime söledim gelince ben tsvuk fln istemiyorum getrrsende kndin bakrsın hic umrumda olmaz fln dedim tmm getrmm dedi inş da öle olur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 323 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 607 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
22 cevap 965 göst.