0 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Satın alanlar nasıl kıyıp sattınız ya benimki baza altında 1 sene oldu evleneli üzerime gore diktirdim şuan içine giremem anca yıllar yıllar sonra girerim :D Ama boşuna duruyor bazen acaba satsam mı diyorum sonra yok anacım hatırası var diyorum sizde de oldu mu böyle sonradan geçiyor mu :angel:

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap

Bu kızlarrr :))

(54,507 puan) tarafından
benim tiroitlerim de yavas calisiyo ilac kullaniyorum.ne guzel dengelemistik sene basi gitmiştim doktora uc ay sonra gel dedi pandemi girdi araya dedim bisey olmaz emzirmeyi biraktim gecen ay gittim sinira gelmis yine dedim emzirme birsktirdim etkiler mi etkiler dedi doktor
tarafından
Gecmis olsun kuzum Rabbim şifa versin dikkat et kendine bana da o tarz bisey dedi doktor devlette tiroit dedi sustu aciklama yapmadı bilee cok gıcık olmuştum
(54,507 puan) tarafından
sagol canım sende ihmal etme tiroit hafife alinacak bisey degil ozellikle hamilelikte
tarafından
Kanda mi çıkıyor canım o saglik ocagi izlemlerindeki kanda cikar mi
(54,507 puan) tarafından
evet canim bende idrar yolu enfeksiyonu vardi saglik ocagi onun icin bakarken tesadüfen farketmisti
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben evleneli 3 yil oldu gecen sene satmak istiyodum bosa duruyo hem bendede degil köyde kaynanamların evinde rahmetli kayınbabama demistik gelirken getirinde kuru temizlemeye verip sonra satalim die getirmediler fareler yemiştir tahminim keske satılsaydı
tarafından
Uzak olduğu icin zor olmus senin canim
0 oy
(730 puan) tarafından
Ben kiralamıştim .d
tarafından
En iyisi benin esim izin vermemisti kiralamayi
(730 puan) tarafından
Ne güzel keşke benimkide parasına alsaydı .dd
0 oy
(837 puan) tarafından
Bende satmak istiyorum koymadigim site kalmadı alan yok

Nasıl satıyorlar başkaları bilmem
tarafından
Ben koymadmm çıkarmadım bile 1 senedir bazanın altından gelinlikciler alıyor benim kuoforum vardi daha sonra gelinlik aatmaya başladı istedi vermedim
0 oy
(1,184 puan) tarafından

Benimkide 2 senedir baza altında yatıyor :)

tarafından
Benim ki 1 sene oldu
(1,184 puan) tarafından
Postuna yzmışsın canım gördüm
0 oy
tarafından
Benimki memlekette dün kargoya verdiler düğün yapınca güzel mekan olmayınca dış çekim yapmadım nasip olursa kaç güne yapcm
tarafından
Hahaha kanina girdiler senin:)))
(54,507 puan) tarafından
hani nerde ayrı yorumami ekledin canim
(54,507 puan) tarafından
yok kiz hasimato var bende tiroitlerim yavas calisiyor ondan veremiyorum
tarafından
He olsun kız gördüm seni öyle kilon yok
tarafından
Evet canim yoruma koydum
0 oy
(787 puan) tarafından
Dolabın üstünde duruyor asla ama asla satamam kıyamam yani o kadar özenerek yaptırdım 
tarafından
Bende kıyamıyorum ya
0 oy
(465 puan) tarafından
Ben çok gereksiz buluyorum gelinliğin satın alınmasını o kadar parayla al sonra ucuza sat o yetmezmiş gibi evde yer kaplasın
tarafından
Eşim kiralamak istemedi canım bende bi model begendim hic gelinlik denemedim direk o modeli verdim fotodan diktiler getirdiler
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kızın varsa ona ver hatıra olsun 
tarafından
Canım oglum olcak insallah hem eski bulur bana göre hic eskimezde iste sbshshb
(3,701 puan) tarafından
Yazarken o da geldi aklıma da acaba dedim zamanında annem bunu giymiş diye saklasın dedim
tarafından
Demezler kızlar simdiler farkli cocuk oluyor
(3,701 puan) tarafından
Demi yer kaplıyor  fazlalık diye alır çöpe atar
0 oy
tarafından
Kız gelinlikçi dükkanlarına versene kiralayan olursa sanada verirler parasini
tarafından
Oyle oluyor mu
tarafından
Bilmem belki oluyodur sor bi
0 oy
tarafından
Kızlar paylaşım mı  yoruma görün gelinliğimi sizce ne kadar eder modası gecer mi??
tarafından
Paylaş da bakalım kız merak ettim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ah keşke satilsa evde yer acilsa 2 senelik evliyim 5 bin üzerine göre diktirdim on numara hayalimdeki gelinlik fakat giydim güzel resimlerimi çektirdim daha napiyim ki evde onu 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
15 senedir baza altında yatıyor 
0 oy
(161 puan) tarafından
Benimki duruyor canım ihtiyacı olan insanlara veriyorum giyiyor ama satmayı düşünmüyorum 
0 oy
tarafından

3 sene oldu evleneli hala bazanin altında duruyor bnde diktirmiştim, hala da oluyor bu arada:D

0 oy
(7,118 puan) tarafından
10 senelik evliyim hala tüm aparatları ile duruyor tertemiz. Asla kıyamam satmaya ya da başkasına vermeye.
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Smalı bebekler için bagıslayın eger durumunuz varsa
0 oy
tarafından

Ablamda satmak istedi ama satamadı. Boyle seyler kolay satılmıyor ondan durumu olmayan birisine verdi öylesine. Bence sende öyle yap hem bi hayır yani bu da yinede sen bilirsin canim:)

0 oy
(164,059 puan) tarafından
Benimki tasarimdi bide asla satmam baskasinada vermem evlenirken 47 kiloydum simdi 51 acaba olurmu bana
0 oy
tarafından
Boşa kalabalık diye düşündüğüm için herşeyi kiraladım ıyiki de öyle yaptim zor sığıyorum eve bide onunla uğraşacaktım  :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 676 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 625 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,819 soru

24,391,873 cevap

349,354 kullanıcı

...