0 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
................. 

27 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Cimri olmaya çalışıyor.Bazen oluyor bazen sacip savuruyor hic belli olmuyor.Bende bisey al derim gider sayiyla alir ben doldururum eli hic acik değildir.Bu yetistirilme tarzıyla alakali sanirim.Evde bisey kalmadigi zaman umrunda olmaz.Kurban bayraminda dolap bombostu agzini bile acik bisey demedi.Birkac gun sonra ben kartla aldim biseylet aldim diye kizdi.Bisey yiyip icmeyelim istiyor neden boyle anlamıyorum.
(682 puan) tarafından
Benim eşimin annesi çok çimri acaba eşim onamı benziyor:/
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Yemeye içmeye benden daha nefesli hergun alır getirir bende daha çok ev eşyası vsvs şeyleri almayı seviyorum yemeyle  pek  aram yok.
(682 puan) tarafından
Yaa yemekte güzel kız:)
(580 puan) tarafından
Ya bende biraz ev takıntısı var ondan yemek gözüme gelmiyor dolap boş olsada olur :D
0 oy
(375 puan) tarafından
Eli asiri acktr hc yok dyemz bazen cok abartyo hatta versin tabi bsey demem ama bzde ykk oldgnu bldi halde verr yani skscamizi bildi halde onada ben kzyorm cocuk var ihtiyaclari olyo belki bsey alcz etcz. Evede bse istesem alr gelr dolu dolu parasi olsn hc acimaz.
(682 puan) tarafından
Çok savurmamak lazım tabi
0 oy
(7,436 puan) tarafından
3-5 domatesi 3-5 kilo anlayacak kadar eli açık bir paket makarna desem bütün makarna çeşitleri alır 
(682 puan) tarafından
Güzel birşey bence bu
(7,436 puan) tarafından
Ben de şikayetçi değilim zaten kuzum bende öyleyim çünkü cimri insan çekilmez hele ki erkek
0 oy
(105 puan) tarafından
Can çekmelerinde abur cubur almaktansa kalkıp bir kek çırpmak çok daha iyi oluyor. Hem bereketli oluyor en az 2 gün gidiyor hem de muhabbeti arttırıyor mutfağa, eve sıcaklık katıyor yuva yapıyor. 
(682 puan) tarafından
Doğru diyorsun cnm yapıyorum evet ama bazen dışardan istiyor cnm ve asla çok pahalı şeyler istemem mesela
0 oy
(651 puan) tarafından
Cimri mı.degil mı bilemedim herşeyin fiyatını ölçerek biçerek alır ama canım bisey istesin onu da hemen alır hiç bisey gözüne gelmez 
(682 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Benim ki hic degil hesap falan tutmaz biraz olaydi iyidi:D ben birazcik oyleyim sanırım arada sorarim nasi bitti diye anneme hep der kızın 5 kurus un hesabini yapiyo diye :angry: 

(682 puan) tarafından
Ahaha ama sende yapmazsan hesabı olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,240 soru

24,442,093 cevap

353,342 kullanıcı

...