+1 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani hiç bir sözü cümlesi aklınız da kaldimi herşeye edip gürleyen kadın bugün sustu. 

Bu işte başka şeyler var kızlar büyük şeyler var güvendikleri insanlar var kâdir şekere kaç yıl hapis verdiler bu soysuzu daha sorguya bile almadılar adelet gercekden yok annesinin babasının da sesi çıkmıyor nasıl birsey bu Allah aşkına 

24 Cevaplar

+2 oy
(2,923 puan) tarafından
Kadın esip gürlücek zamanı bekliyor bence şimdi daha taze acıları ki acı çektiklerıde meçhul. 
tarafından
Meçhul işte aynen
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bence ofkeyle konusup zararla oturmak istemiyor ve bu yuzden kelimelerini secerek konuşuyor bence olmasi gereken gibi zeki kadin 
tarafından
Anladim
+1 oy
(6,187 puan) tarafından
Bagirmasini falan mi bekliyordun?Kadin zaten dun sorguya gitmis ve haksiz insan bagirir bir olayda ismi gecerse eger.Olumune gelirsek de herke biliyor zaten neyin ne oldugunu ve otopsi sonucunu bekliycez dedi
tarafından
Bagirmasini değil. Herzaman ki gibi olmasini bekliyordum  ağzını bıçak açmadı aileside aynı şekilde
(6,187 puan) tarafından
Adamlari umsamiyor ve ne mal olduklarini bildikleri icin
0 oy
(10,595 puan) tarafından
Ay ben şok adama bey amca diyor tanıdğm bildiğm muge anlı değil bu ya
tarafından
Değil dimiii
0 oy
(3,907 puan) tarafından
Adamin esi ölmûs bence daha fazla agir konusmak istemedi. Az ve oz konustu . Muge anliyi cok seviyorum .
tarafından
Adamın eşi ölmüş içmiş kamera karşına geçmiş milleti tehdit ediyor.
(3,907 puan) tarafından
Ayakta duracak hali yoktu. Yazik uzuluyorum
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Sonuna yetiştim bende ya hiç mi bir şey demedi bı video yayınladı onu izledim
tarafından
Hicbisi demedi
0 oy
tarafından
Cenazeleri oldugu icin olgun davraniip esip gurlemedii siiz nnaparsaniz yapimn devam ediicm dedii kadin daha ne desin
0 oy
tarafından
Nolursa olsun ortada öldürülmüş bi kadın var o yüzden daha sakin olmak zorunda 
tarafından
Tabi oyle
0 oy
tarafından
Ayyyy aynen nerde o kendine güveniyle  çıkıp  esen muge nerde o bagirmasiyla ortaligi inlwten baba korkmuslar baya tehdit ediliyolar
0 oy
(29,532 puan) tarafından

Iziliyemiyorum suan ne oluyor baan biri özet gecsinnnnn:woot:

tarafından
Banadaaa
(4,235 puan) tarafından
Izlemen lazim kiz umitcanin babasi abisi falan video vardi mugeye bela okudular onun yuzunden ontihar etms kadin guya alkol almis bide
(29,532 puan) tarafından
********* piclere bak sen
0 oy
(18,166 puan) tarafından
kelimeleri seçerek konuştu ama diğer videodakiklet içmişlerdi gibi
tarafından
İcmisler evet
0 oy
(776 puan) tarafından
Bence rol yapiyor muge de daha fazla olayi alevlemeye gerek yok soyu pis bunların hepsi ayni ******** bide ülkücülük 25 yillik ogretmen diyor ya akil var mantik var bugun ben gidip desem ki bu yurt anne lakaplı kadın kizlari tuzaga düşürüyor diye ayni gün aciga alinir demek ki var kanıt ki sorusturma başlatıldı cenazenin düşme pozisyonu kafasina vurma şekli kesinlikle intihar degil infaz hepsi sarhoş ve hala tehdit savuruyorlar dislerini tek tek cekceklermis de bu vakte kadar susmus susmayacakmış da onca kadina ettikleri yanina kar mi kalacak
tarafından
Bilemiyoruz valla
0 oy
tarafından
Gelir şimdi Mügeciler... Sanki her işi müge çözüyor bı kere polislerimiz emniyeti güçleri çözüyor müge sadece konusyor . Konusmuyosa emniyet güçleri konuşma demistir
tarafından
Tatlım valla kiza yazık oldu ailesinede yazık oldu ama çok üzülüyorum .. ama ben mugeyi sevmiyorum bana bişey yaptığından değil öyle sevemiyorum dobra konusyomus ta guvenilirmiste bilmem nee ... Ben hiç izlemiyorum sadece haberde okuduğum kadari
tarafından
Bende ailesine aleynaya çok üzüldüm aman valla neyse ya hiç keyfim kalmadı bu konudan dolayı bugün çok etkileniyom ben
tarafından
Evet insan korkuyo dışarı çıkmaya :(
tarafından
Önce gömdüm sonra övdüm        kadını ortadan kaldırdılar ki Aleyna olayı unutulsun pislikler
tarafından
Büyük şeyler dönüyor aklımız ermez yazık oldu aileye
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Mügenin gözlerindeki korkuyu gördüm ilk defa bu kadar korkuyor.  Reklama vermeden öncede de gözleri doldu yazık Valla kadına ya
tarafından
Anne babasına daha çok üzüldüm şuan :(
0 oy
tarafından

Çok karanlık işler dönüyo o yüzden bugün herkes bi sus pus olmuş resmen kanım dondu tiplere baksan dersin Berduşlar ama öyle değil tek değiller birdebbence düşünüyorum Müge anlı kolay kolay susmaz belki zamanını bekliyo olabilir :ermm:

tarafından
Susar bacım susar anne babasına çok üzüldüm ya
0 oy
tarafından
Baya buyuk bi olay bence bu zaten babasi devletin kacak islerini yapiyomus yeralti islerini kacak plaka falan basiyomus baya guvendikleri var ama aklimda acaba o kadin nasil oldu
(3,270 puan) tarafından
neler görüp duyuyoruz belki o kadına da o kızları bulması bu yola düşürmesi için kocası tehtid edip zorla yaptırıyordu kadın artık susmucam konuşcam dediyse ki bugün programa çıkacakmış onuda susturmak için öldürmüş olabilirler
tarafından
Kiz zaten aleynadada ayni olmus tl mesaj atmis bi kac kisiye bu da ayni olmus msj atmis 1 2 kisiye kesin bundada bi is var
tarafından
Ya ben anne babaya çok üzüldüm hiç sesleri çıkmıyor bugün ya
(3,270 puan) tarafından
akşam bir videoda gördüm umitin babası diyo ki kendi kızına tecavüz ediyodu o adam diyo süleymanın babası için ben dedim müge yıkılır bugün ama ailesi bile konuşmadı yazık o adam hiç öyle birşey yapacak bi adam degil
tarafından
Orayı gistermediler babasina
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Geçti mi o konu daha yeni açtım televizyonu
tarafından
Şuanda gosteriliyor
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Daha ne desin canim. Allah omur verdigi surece beni bu davamdam kimse geri cekemez dedi. E ne kadar kötü de olursa olsun ortada bi cenaze var. Hakliyken haksiz duruma düşerdi. Tamda olmasi gerektigi gibi konuştu kesinlikle. 
tarafından
Oda cok uzgundu
0 oy
tarafından
Bacım napsın tek tek kadınları öldürdüler şimdi ne malüm aklı dengesi yerinde degil belki mügeyide öldürürler çok normal bi konu degil...., 
tarafından
Koruyorlardir mugeyi
0 oy
tarafından

Aleynayo öldüren Ankara da Sincan da mafyaymış ben Ankarada oturuyorum  Sincan tarafinda 

Tanıyam yakınlarımız var  sanırım güvendikleri birileri var ama  katıl olmuş sonuçta  daha kötü ve ceza çeköesi için daha ne yapabilir

tarafından
Evet işte anlamıyorum

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 601 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 684 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 646 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,504 puan) tarafından soruldu

412,703 soru

12,425,765 cevap

45,476 kullanıcı

Kategoriler

...