0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kucaga alismasin die ugrastikca o kucagina aldi bana inat yapar gibi simdide kucaga alisti hic bi is yapamiyrm yemek yapamiyrm kizlar ben nasil unuturacam kucagi yaa biraktigim dk basiyor yaygarayi kucaga alinca bisi yok

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kucağa Alişan bebek inan çok zor ya ,
tarafından
Hemde cok zor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebek annesin sevgisine muhtaçtır anne de bebeğin kokusuna aşıktır kucağına alışması dünyanın sonu değil alışsın kucağına ne güzel işte kokusunu çek içine doğa doğa
(2,576 puan) tarafından
Seni görünce istemsizce artiliyorum asdfjasffj
tarafından
Bende snei görünce istemsizce mutlu oluyorum
tarafından
Katiliyorum ben kanguruya koyar öyle iş yapardım şimdi istesem de kucagima gelmez çünkü 2 yaşında. O günler çabuk geçiyor ve ozleniyor
tarafından
Ne güzel işte yavrun varda kucağında dolaşıyor bazıları kucakta durmaz diye üzülür bazıları de dert olsun diye sevgiye üzülür saçma sapan düşünceler
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Uyarsaydınya canım güzel dille anlamayana sert tarafını göstericeksin kimse gelip beşik sallamıyor valla
tarafından
Kac defa uyardim canim anlamiyr inadina kucagina aliyor
0 oy
tarafından
Kaç aylik canik 
tarafından
2.5 aylık
tarafından
Daha küçükmüş biraz büyüsün anca öyle düzelecektir şuan sana ihtiyacı var o evden daha çok bırak kiz yavaş yavaş yaparsın ya sabır zor biliyorum ama ne güzel evladını kucağına alıyorsun öyle düşün rahatlarsın canim
tarafından
Oyle canim ama boylr degildi ki kizim akiliydi kucak istemezdi oyun halisinda oynardi ama simdi koydum mu agliyor
0 oy
(29,205 puan) tarafından

Naparsan yap % 80 her bebek alışiyor

Az daha toparlansin oyun halisina fln koy oynasin
tarafından
Simdi koydugum  zamansa oynuyordu canim
0 oy
tarafından
Kucaga alismasi uykusunuda etkiliyor malesef bazi buyukler alistiriyor olan anneye oluyor o aylarda bizimkide oyleydi ama biz isteyerek alistirmadik kolikti cok gazi vardi hep kucaktaa gaz cikarcaz diye alisti 4 aylik olup etrafi daha cok kesfetmeye basladiginda bi nebze azaliyor
tarafından
Bizim şükür sıkıntımız olmadi biraktigim zaman kendi kendine oynayan bir bebekti
0 oy
(1,166 puan) tarafından
canim   her bebek o zamanlar kucak ister.m etrafi goremez her kesden her seyden korkar.   ne yapsin yere koysun hic aglasinmi.  her bebek annne kucagi ister  sora istemez  alisir canim oyun halisi falan.  merak etme canim.  sen simdi onu kucagina almalisin. 
tarafından
Canim kendi kendine oynayan bir bebekdi benim kizim oyun halisina koydugum zaman oynuyrdu simdi agliyr
(1,166 puan) tarafından
kucuk canim kiyamam. oda sevdiyinden belki alir.  cok seviyor oynatmak istiyor.  sendr yerde oynatmasini soyle
tarafından
Anlamiyr ki canim ben arkamı döndüğüm dk bakiyrm kucagina almış
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Herşeyi de şu görümcelere atmaniz yani oda yetmiyormuş gibi birde kızlarına :D

0 oy
(6,198 puan) tarafından
O kucagina aliyosa sende gidip kucagindan alip yerine koyacaktin.Ya birakacaksin susana kadar aglasin ya da kucakta tutacaksin
tarafından
Eşim karisma diyor alsin ne olacak diyor
(6,198 puan) tarafından
Elinin koru olacak deseydin :D Benim esimde salla salla uyusun diyodu dedim seni zehirlerim sallarsan :D cok cabuk alisiyolar bundan sonra izin verme esine de soyle islerimi yapamiyorum de
tarafından
Gördü zaten bu gun yapamadigimi
0 oy
(25,196 puan) tarafından
İş güç yapıcan diye cocugunu kucagından mahrum etme o daha ana kuzusu senin kollarına ihtiyacı var 
tarafından
Mahrum etmiyorum zaten gerektiginde aliyrm ama simdi surekli kucakta durmak istiyor is olmayıncada olmuyor
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Kucağa alıştı diye bir kavram yok o bebek zaten dokuz ay anasının kucagindaydi nasıl alismasin . Sudan çıkmış balık gibi o sürekli bir sıcaklık isteyecek senin kokunu isteyecek ve bu onun en doğal hakkı
tarafından
Aliyorum ama biraktigim zaman aglsmiyordu
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Bzmki lerde ole yaptı çok sinir bozucu bir şey 
tarafından
Hemde nasil canim ya
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Kuzum ev işleri ondan önemli değil al kucağına doya doya sev benimki 10. Ayını bitirdi ben hem hamileyim hem kucaklıyorum :) büyüyünce kucaklayamicam çünkü :D 
tarafından
Kuzum nomalde besiginde halisinda duran bir bebek  tamam ondan onemli degil ama is olmayıncada olmuyor
(2,635 puan) tarafından
Uyuyunca yap kuzum. Ben öyle yaptım yada anakucagim vardi mutfağa berabet gittik orda takıldık
tarafından
10 dk yatip kalkiyor canim
(2,635 puan) tarafından
yaaa oy kuzuumm.
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bnm de kaynanam gil beb yatırırdım onlar kucagına alırdı baktım önüne geçemiycem mızırdıyo kucak istiyo dedim kucak istiyo ben evde hiç almam kucagıma emzirir bırakırım dedim almadılar 
tarafından
Kac defa uyardim ama anlamiyor canim sanki inadina yaoar gibi alip duruyor
0 oy
(830 puan) tarafından
Benimki de öyleydi kuzum afedersin lavaboya bile gidemiyordum şimdi pusetine koyuyorum 5 dakika mizirdaniyor ağlıyor eline dış kaşıyıcı yada çıngırak veriyorum öyle öyle durduruyorum şükür 
tarafından
Benim kizim daha 2.5 aylik canim onlardan anlamiyr normalde duran bir bebek
(830 puan) tarafından
Kız benimkide 4une yeni girecek :))
Sen yemek yapacağında yanına götür mutfağa pusette koy telefonundan çocuk şarkısı falan aç maymunluk falan yap :))
tarafından
Denedim canim hepsini durmuyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 503 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 472 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,205 göst.
14 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu

410,043 soru

12,328,979 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...