Ya kizlar benim 28 yasinda görümcem var 1,5 ay önce olayli bosandi kocasi eski sevgilisiyle mesajlarini yakaladi yani 4 5 aydir annesinin evinde ama resmi olarak 1.5 ay oldu bosanalibu 4 5 aylik surede esim telefonundan bir sürü erkekle konustugunu yakaladi annesigil esimi kötü bildi hani birak istedigini yapsin der gibilerdi dün aksamda kaynanam esime geldi kardesini o konuştuğu cocuk istiyo he dersek hemen bugun gelip isticekler dedi esimde dedi hani siz dalga mi geciyosunuz daha bosanali ne oldu ben karismiyorum ama ne nisanina ne düğününe gelmem dedi kaynanam aglamaya falan basladi esim tabi sinirlendi morali bozuldu benle konusmadi bana çattı dun aksam bende döndüm esime onlar icin evimin huzurunu bozcaksan giderim ananida bacinida rezil ederim dedim ki yaparim.hepsi bilir ben nasil bi deliyim neyse esim yok falan dedi bugun kaynanama gittim kahvaltiya gorumcemi bi görün bana bi tavir bi afra konusmuyo etmiyo sanki ben vermiyorum kocaya onu en son esime dedim şunun icin benle kötü olursan sanada yapacagimi bilirim o bacinin agzini yüzünü kırarım hic biseyde umrumda olmaz hamileyim.falan demem dedim mal ya bana neyin tavrini yapiyon yanık ****