0 oy
594 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (255 puan) tarafından
Ya kizlar benim 28 yasinda görümcem var 1,5 ay önce olayli bosandi kocasi eski sevgilisiyle mesajlarini yakaladi yani 4 5 aydir annesinin evinde ama resmi olarak 1.5 ay oldu bosanalibu 4 5 aylik surede esim telefonundan bir sürü erkekle konustugunu yakaladi annesigil esimi kötü bildi hani birak istedigini yapsin der gibilerdi dün aksamda kaynanam esime geldi kardesini o konuştuğu cocuk istiyo he dersek hemen bugun gelip isticekler dedi esimde dedi hani siz dalga mi geciyosunuz daha bosanali ne oldu ben karismiyorum ama ne nisanina ne düğününe gelmem dedi kaynanam aglamaya falan basladi esim tabi sinirlendi morali bozuldu benle konusmadi bana çattı dun aksam bende döndüm esime onlar icin evimin huzurunu bozcaksan giderim ananida bacinida rezil ederim dedim ki yaparim.hepsi bilir ben nasil bi deliyim neyse esim yok falan dedi bugun kaynanama gittim kahvaltiya gorumcemi bi görün bana bi tavir bi afra konusmuyo etmiyo sanki ben vermiyorum kocaya onu en son esime dedim şunun icin benle kötü olursan sanada yapacagimi bilirim o bacinin agzini yüzünü kırarım hic biseyde umrumda olmaz hamileyim.falan demem dedim mal ya bana neyin tavrini yapiyon yanık ****

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla yazindan anladigim kadariyla sen hepsinin hakkindan gelirsin :D 
(255 puan) tarafından
Canim emin ol valla bak kendileride iyi biliyo bunu ama ben sirf tatsizlik cikmasin diye susuyorum su an ama bana yapilan taviri anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne halleri varsa görsünler , size niye bulasiolar

(255 puan) tarafından
Abisi redderder diye korkuyolarmis da ben gorumcemle konuscakmisim da neyi konucaksam
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Görümcen eşini aldatmış demi
(255 puan) tarafından
Evet oyle oldu ama ben bana olan tavrini çözemedim
(2,630 puan) tarafından
Ve ailesi kızı düzeleceğine daha da mı betere sokuyor
(255 puan) tarafından
Evet yani beni ilgilendirmez naparlarsa yapsinlar ama evimin huzuru kacti
0 oy
tarafından

Kaynanan gidip oğluna ne sorup kocası yok mu kocasıyla halletsin 

(255 puan) tarafından
Abisinden korkuyolarmista redderse diye
0 oy
(385 puan) tarafından
Yanık mı :D aman Allah ım kız sakin olli,  boşver o en basında yapmış bir hata Allah doğru yol göstersin ona inşallah 
(255 puan) tarafından
Ben esimle.konustum.aksam birak evlensin dedim.yarin kacip gocmesinden iyidir dedim.esim benle kavga etti
(385 puan) tarafından
Onu bile demiyebilirdin sonuçta senin yapabileceğim bir şey yok ki ha kalkıp birde soylemissin gerisini kendileri halletsin o görüncede derdi varsa sana değil abisine belli etsin degisik
(255 puan) tarafından
Bende onu anlamadim dayak istiyo heralde elimin tersiyle bitane yapistirsam yarisi bosa gitcek iste kasiniyo hayir hamileyim bide yani sabah yaptigim.kahvalti bogazimda kaldi resmen tabaklari vuruyo firlatiyo falan
(385 puan) tarafından
Hahaha tam bi dengesiz görümcen varmış canım yaşı 28 ama aklı 8 yaşta kalmış,  Allah ıslah etsin onu insallah
(255 puan) tarafından
Ben 20 yasindayim.annesi bana diyo konus akil ver diyo
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Görümcemin ne b.k yediği beni ilgilendirmez böyle bir kardeşin ne yaptıgı kocamı da ilgilendirmez kardeş bile demez ona. Bence sizide ilgilendirmesin. 
(255 puan) tarafından
Bende onu istemiyorum kendileri ne yapcaksa yapsin bize demesinler esim.suclu oldu gelmem dedigi icin kaynanam.durmus bana diyo sen konus diyo ben karismak istemiyorum.dedigim.halde
0 oy
(52,143 puan) tarafından
bazilari bir kocayi bulamiyo bazılarında da siraya giriyor 
(255 puan) tarafından
Koca iyi olsaydi adi gonca olurdu bitanesini hak etti de 2.si kaldi gerci beni ilgilendirmez bu ama evimin huzuru kacti bana tavir yapiliyo
(52,143 puan) tarafından
tavir yapiyorsa gitme sende kahvaltıya neden gittin madem ortalik gergin mesafe koy esin ne guzel ailesine resti cekip cevabini vermis
(255 puan) tarafından
Bugun gittim daha konuşulandan sonra zaten yedigim.zehir oldu tartismayim diye ciktim evime geldim daha ilk defa karsilastik.ve boyle bi tavirla karsilastim
(52,143 puan) tarafından
sende ayni tavırla devam et o zaman zaten sana tenezzul edecegini sanmiyorum kocayi bulmus yolunu çizmiş abisi he demesse kaçar gider kafasinin dikine biri demekki. bundan sonra insallah akillanir eviligine sahip cikar
(255 puan) tarafından
Valla keske oyle olsa dogru yolu bulsa ama sanmiyorum degisceni canim.ya
0 oy
tarafından
Okudugumda direk cocugu var mı dıye aklıma geldi. Cocugu var ise bır tek ona uzulırum kendı ne halt ederse etsın. Dagnamıyorum ama madem yapacan boşan yap napıyorsan çok uzuluyorum boyle şeylere. 
(255 puan) tarafından
Allaha şükür yok evliyken cok denedide allahim bilmiste vermedi
tarafından
Olan cocuklara oluyor. Rabbımın bıldıgını bız bılemeyız. Rabbım evlatları guzel anne babaya emanet etsn ınsallah...
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Amann tursunu mu kurcanız veri verin. O sizin basınıza iş acar bence hemen bas göz etmek lazım onu. 
(255 puan) tarafından
Bende esime oyle dedim esim benle kavga ediyo
0 oy
(29,533 puan) tarafından

Ne karışıyorsunuzki demekki canı koca istiyor alla alla bırakın kendi haline

(255 puan) tarafından
Okumayi tam bilmiyosunuz heralde banane ne hali varsa görsün annesi gelip kocama demicek o zaman napalim diye benim evimin huzuru kaciyo gelip bana kizla konus demesin bananeyse

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
+3 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
10 cevap 266 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (306 puan) tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,736 cevap

45,631 kullanıcı

Kategoriler

...