0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Arkadaşlar ebelerle ilgili bir post gördüm ve yorumlara baktım. Onların size bağırmaya kızmaya hakaret etmeye hakkı yok babalarının hayrına çalışmıyorlar devlete sırtını dayamış diye bir yorum okudum cimere şikayet edin onların öyle davranma sebebi biziz biz kadınlar onlara o yüzü veriyoruz onlar bizim sayemizde para kazanıyor herkes haddini bilsin ya bütün memurlar haddini bilecek ay çok sinir oldum (linç etmeyin eşim de sağlıkçı onun içinde geçerli bu söylediklerim) 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,932 puan) tarafından
Bazıları var cidden insandan azma bi bk yediklerini zannedıyolar bunları alıp işten çıkaracaklar sanki dediğin gibi hayrına yapıyolar 
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Parasini eline vermiyorsun onlarda senin gibi vergi oduyor uzayda ikamet etmiyor saglikcilar.Hakaret,bagirma kimsenin bunlara hakki yok gidip bs hekime sikayet edecek dogumdan sonra o ebeyi
(267 puan) tarafından
Bende vergi ödüyorum o da ödüyor sağlıkçıysa bunu göze alarak o mesleği seçiyor hekime şikayet edince birşey değişmiyor hekim uyarmıyor bile cimer diye birşey var biraz araştır bence
(6,200 puan) tarafından
Cimer diye bir sey oldugunu biliyorum icin rahat olsun bende hemsireyim farkli dunyada yasamiyorum.Cimer umursamadigi icin bas hekim diyorum demek ki bir sey biliyorum ki bas hekim diyorum. O zaman size bagirana sizde ayni karsiligi vereceksiniz duvar misiniz karsisinda susacaksiniz?
(267 puan) tarafından
Başhekim umursamıyor bence
(6,200 puan) tarafından
Hastaneden hastaneye degisir bu durum umursamiyorsa onu da sikayet edeceginizi soyleyin bakin nasil umursuyor
(267 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Kimsenin kimseye bagirmaya hakki yok krndini bilmez cok malesef 
(267 puan) tarafından
Ya bazıları çok vicdansız oluyormuş hele bi bana denk gelsin öylesi varya hastaneyi başına yıkarım valla
0 oy
tarafından
Devlette dogum yapiyosaniz bunu göze alacaksınız. 

Yıl 1995 ebem beni doğururken annemin cinsel organına tırnaklar geçirdi. 

25 senedir değişmiyorsa bu saatten sonra degismesini beklemeyin .

Şikâyet edilse nolcak şuan merak ettim doğrusu,zaten covid 19 yüzünden her sağlık calisinana muhtaçlar. 

Mesela alt komşum ebe :) sözde ebe hemşire. 

Liseyi okumuş hemşire olmuş. 

Kimi 2 yıl okumuş hemşire olmuş. 

Bibinin bubunun hemşiresi anca bir soru sorarım bilmez ben ondan daha iyi bilirim .

Bu adalet bu millet değişmez. 
(1,105 puan) tarafından
Ay ne biçim insan bunlar ya benim de kayınvalidem anlatmıştı doğumda sancı çekerken kayinvalidemi azarlamis o işi yaparken zevktendi şimdi de öyle bagrinirsin  falan demiş çok çirkin gerçekten utanma edep yok bazılarında .bende özelde doğum yaptım şükür öyle biseyle karşılaşmadım aksine ebe defalarca özür diledi durdu benden açılmaya bakınca
tarafından
Çünkü para veriyosun sanki biri para almiyo oda aliyo ikiside aliyo .

O işi yaparken bağırmadın ne demek ya pislik
(267 puan) tarafından
Ben daha önce cimere yazdım bana dönüş sağlandı ve herkes yazarsa sürekli şikayet olursa görevden bile alınıyorlar
tarafından
Sağol kuzum benim rezil etti kadını ya.
Gelene geçene bağırıyor 80 yaşında ki dedeye bile bağırmis çık odadan diye
(267 puan) tarafından
Öylesini tutup döveceksin
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Eskiden kadınları dovuyorlarmis ya kaynanam anlattı valla şok oldum kadınlara küfür ediyorlarmis yok işte bağırma yaparken dusunseydin falan diye. Degismiyorlar canım fiziksel şiddet bitti şimdi psikolojik devam ediyor 
(267 puan) tarafından
Bana denk gelirse elimde kalır eşimde sağlıkçı hiçbiri babasının hayrına yapmıyor bu işi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 874 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 408 göst.
2 Ekim 2022 Aile kategorisinde Amonra (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,127 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 478 göst.