0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Siz de böylemisiniz ya. Hergün yıkıyorum Ömeri zıbını hiç kirli olmuyo tertemiz ama ben onu kirliye koyuyorum. Bir gün giydiği çorabı bidaha giydirmiyorum. Mesela akşam 7 de yıkadım, temiz giydi 8 de üst kata çıktık eşimin yengesine yarım saat durduk geldim o kıyafetler direk kirliye gitti hemen yenisini giydirdim. Sanki pislenmişngibi geliyo bana İçim hiç rahat etmiyo hep değiştiriyorum hergün 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla iki yaşında bir saat temiz kalsa öper başıma koyarım iki kere üç kere beş kere degisiriz
(25,196 puan) tarafından
Seninki büyükmüş normal :)
tarafından
Evet herşeyi kendi yemek ister onu bı güzel üstüne sürer sadece üstüne değil heryere yedirir doyariz :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleyim bi giydiği yıkanmadan bidaha giydirmiyorum bi yere gidersek gelince hemen yenisini giydiriyorum
(25,196 puan) tarafından
En iyisi tertemiz
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Giydir kız hemen küçülüyorlar
(25,196 puan) tarafından
Hahaha süper bakış açısı :D
(1,095 puan) tarafından
Bende kızımda oyle yapıyordum zırt zırt degiştiriyordum.gerci annem cok kızdırdı bu canlı bebek oyuncak gibi davranıyorsun usutcen dediydi
0 oy
tarafından

Ay bende öleyim 4 yaşında kızım doğdugundan beri birgün giysin hemen kirliye atıyorum dışarı çıkınca gelelim hemen biryere oturmaya gıdım gelince hemen kirliye hastalık oldu bennde ya :angel:

(25,196 puan) tarafından
Bencede öyle olmalı ama ya hele ki bu zamanda
tarafından
Aynen canım virüs kol geziyor valla iyice arttı
0 oy
tarafından
Her gün üstleri değişir ister pis olsun ister temiz oğlumun her gün ic camasirini degistiririm. Yapmasam pis uyur gibi geliyor ne edeyim
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Hergün banyo yaptırırım her gün corabina kadar degistiririm tertemiz ama içim rahat etmiyor hafta da bir onun ayrı sepeti var o dolar yikarim oysa ki evdeyiz hep. Üst katta kaynanam oturuyor mesela bugün çok küçük kustu hemen aşağı inip değiştirdim kaynanam boşver gidince degistirirsin dedi ama ben rahat edemiyorum. Teyzem de kızını öyle alistirmis suan 2 yaşında en ufak şeyde hemen degistirmesini istiyor huysuzlaniyor aman öyle de olsunlar zaten temiz olsunlar valla bayılırım. Kaynanam kayınpederim oglum biraz Toplu olduğu için nazardan korkuyorlar çok temiz giydirme diyorlar kapida falan pasakli olsun ustu diyprlar ama kime diyorlar :Dd
0 oy
(662 puan) tarafından
Bende oyleyim kuzum valla aksam yatarken giydiriorm sabah defisturiom aksam yatarken bidaha degistri devir dayım yapioz:)
0 oy
(45 puan) tarafından
Valla ileride ek gıdaya geçince daha çok kirleniyo mama önlüğü takmiyokar her yer batıyo anca
0 oy
tarafından
Bn degistiriyorum hergün ama 3 aylik olmadi daha kusuyor ve en çokta bezi sızdırıyor yoksa leke zaten yok sırf sızdırıyor diye surekli degistiriyorum ve yikadikca yıpranıyor 
0 oy
tarafından
Benim oğlumun salyası akiyor o yuzden hergun Değiştiriyorum yıkıyorum 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bizde dışarı çıkıp geldiğimizde falan mutlaka değiştiriyorum bir de üstüne kustuysa altındaki pijamayı da değiştiriyorum 
0 oy
(17 puan) tarafından
Hava yapma luffsnnn
(25,196 puan) tarafından
Allah senin kocana sabır versin adamı senin elinden kurtarsın

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 187 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 254 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (860 puan) tarafından soruldu