Kızım 10 gün sonra 1 yaşına girecek .Dede ,mama,meme,baba,vey diyor. Sabahları patatesli , kabakli,kasarli omlet ,cevizli pankek, salatalik yer .Oglenleri genelde çorba yer .Tavuklu çorba , yoğurtlu şehriye çorbası,tarhana çorbası,mercimek çorbası. Genelde eliyle yemeyi seviyor bu yüzden bazen çorba yedirirken zorlaniyorum. Akşamları da yoğurtla beraber kofte,patates koftesi ,mercimek koftesi ,kabak mucver ,zeytinyağlı haslanmis bezelye enginar ,yoğurtlu kabak gibi sebzeler yiyor .Abur cubur vermiyorum. Meyve yer üzüm,karpuz ,seftali,muz ,elma ,kavun gibi .Oyun olarak da şekilleri uygun yerlerine yerleştirme oyunu oynuyoruz ,renkli halkaları yerlerine takip çıkartıyoruz,zeka kartlarıyla oynuyor bende üstündeki hayvanları anlatıyorum. Küçük kitaplardaki renkleri, sebzeleri anlatıyorum.Bazen kitap okuyorum. Bu şekilde geçiyor günümüz. Eskisi kadar oyuncaklar dikkatini çekmiyor hep karıştırmak istiyor,yerinde durmuyor. Daha farklı oyunlar oynamak istiyorum ama benim de halim kalmiyor pek.Bizim günlerimiz bu şekilde geçiyor.