0 oy
1,080 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Bir önceki postumda bahsetmistim konuşmuyoruz diye neyse beyefendi düğünden geldi bende çocuğu yeni uyutmustum mutfağı topluyordum mutfaktaki isim bitti ortalığı topladım tabi yine konuşmuyoruz geldi bana yemek koy dedi bende gitte kendin koy hem daha yeni topladım hizmetcinmi var senin karşında dedim yatağa geçtim oda az sonra geldi beni tehdit ediyor bana yemek koymadin bunu unutma bunun acısı çıkacak senden dedi bende sende kendi yaptıklarını unutma dedim çıktım o.odasin da cekyatta yatiyorum şimdi oğlum odada kaldı. O kadar sogutuyorki kendinden her gün her an biraz daha uzaklaşıyoruz birbirimizden... 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,330 puan) tarafından
Konusunun ya böyle olmazz sen belki becerebiliyisun ama o beceremiyorum konusmayiii valla bnd bugün öyle yaptım yoksa eşime kalsa yatıp uyicakti tek kelime etmeden en azından derdimi yarın anlatabilicem cnk barismis olduk ve unutmaki karı koca kuş yattiginda ve kadın yatağını ayirdiginda melekler lanaet eder buda aranizin düzelmesine kötü yan etkisi olur melekler düşünsene dua edicegine lanet ediyor bak biz bı dua etigimizde sağ ve sol meleklerimiz amin bin katı sana diye dua ederler sesli bı sekilde eşin için düzelmesi için dua et napicann çoğumuz aynı durumları yaşıyoruz çoğu zaman
(21 puan) tarafından
Ama bir değil uç değil beş değil her defasında aynı sebepten kavga ediyoruz sonra barisiyoruz araya hafta girmiyor yine aynı şeyi yapuyor yeter ama
(1,330 puan) tarafından
Off çok üzülüyorum ya böyle durumlarda sen elinden geleni yaptığına inaniyosan her yolu denediysen ozmaan yapocak bişey yok sabret bekle düzelmez ise kaçan kovalanır yap bide bn pek beceremedim ama sen belki yapabilirsin ha suda bir gercke bir erkeği elde etmenin bir diğer yolluda yatak odasından geçer ben bazen gelmicegini bilirsem hemn o an duşa girer çıkarım hazirlanirim döner arkamı yatarım sıkıysa gelmesinn geldiğinde de salona gider televizyon izlerim onu sinir ederim
-Reklam-
+1 oy
(182 puan) tarafından
İnanki bnm eşim o kadar duyarsız ki  değer vermiyor bana ben öyle düşünüyorum öo kadar üzülüyorum ağlıyorum ki ama yemekte istese ne bilim isteklerini yapıyorum ben öyle onun gibi yapamıyorum ALLAH görüyor ya yeter bana bence sende inat yapma
(21 puan) tarafından
İlk cevaba verdiğim yanıt ile niçin konusmadigimi yazdım lütfen okurmusunuz haksizmiyim
(182 puan) tarafından
Cnm bnm seni haksız etmedim zaten inanki bnm demek istediğim bnm eşimin senin eşinden farkı yok bende çok yoruluyorum ama Bi insan da insanlık yoksa istediğin kadar konuşmazsan da yine aynı
(21 puan) tarafından
Evet zaten 4 senedir değişmediğini anladım eltilerimin yanında o şekilde konuşuyor onlarda benimle dalga geçiyorlar beni küçük dusuruyor her defasında aynı ben artık bıktım konuşmak aynı odada uyumak içimden gelmiyor
0 oy
(396 puan) tarafından
Canım nedenini bilmiyorum ama bnce snde biraz ılımlı olmaya çalış her ikinizde tersledikce daha çok açılır aranız ve yatağını kesinlikle ayırma 
(21 puan) tarafından
Söylüyorum daha önce çok yaşadık aynı olayı bak yapma diyorum başkasının yanında o şekilde konuşma diyorum ama diyor ozur diliyor farkında değildim diyor 3 gün sonra yine aynısini yapıyor
(396 puan) tarafından
Belki gerçekten farkında değildir tavrını koy  tabiki bu konuda sonuna kadar hak veriyorum sna ama bunun için yatağını ayırma eşinle zitlasma canım yemeğini ver ters bsy söyleme ama konuşmada seni ne kadar kırdığını anlasin yatağını ayırmak hic doğru bsy değil araniza soğukluk girer melekler bile lanetliyor çocuğun var yuvanı düşün
(21 puan) tarafından
Farkında önemsemiyor sadece nede olsa 2 saat kuser barışır kafasında ondan sürekli aynı hatayı tekrar ediyor. Ben başkasının yanında değil terslemek susturmak adıyla hitap etsem günlerce kavgasını yapuyor yok sevmiyorsun yok istemiyorsun der ama kendi beni ** yerine koyuyor ben yine susuyordum ta ki düne kadar dün aynı yatakta yattik hicbisey değişmedi bugün yatağı ayırdım belki ne kadar ciddi olduğumu anlar
(396 puan) tarafından
Anladım canım inşallah düzelirsiniz eşinde artık hatasının farkına verir gönlünü alır hakkınızda hayırlısı olsun
(21 puan) tarafından
Amin tesekkur ederim
0 oy
(51,334 puan) tarafından
ikinizde ne kadar dik dik konusuyorsunuz
(21 puan) tarafından
Gündüz geldi kıyafetini hazırladım yemek yedi bana sormadan düğüne gitti az önce geldi daha ben evde hizmetciyim başka sıfatım yok benim
(51,334 puan) tarafından
bende kizinca suratlu hazirliyorum sofrayi ama yinede hazirliyorum bu hizmetcilik değildir ki rvin bereketi kacmasin sofra kurulsun birlikte oturup yiyin
(21 puan) tarafından
Çok haklisiniz ama içimden gelmiyor artik
(51,334 puan) tarafından
düzelir insallah canim.araniz
(21 puan) tarafından
Hayırlısı olsun insAllah
0 oy
tarafından
Belki haklısındır ama bence keşke öyle terslemesen eşini yani ne bileyim bana yanlış geliyor yuvayı dişi kuş yapar sen alttan al biraz ılımlı ol ikinizde böyle davranırsanız daha kötü olur en azından evladın için onun geleceği psikolojisi için yapıcı olmaya çalış kuzum emeksiz yemek olmaz sen emek ver yuvan için 
(21 puan) tarafından
Ama çok yoruldum öyle böyle değil sürekli başkasının yanında bana sus sen konuşma sen yorum yapma veya dediğim şeyle dalqa geçmesi veya başkasının yanında küfür etmesi yeter artık çok yoruldum
0 oy
tarafından
Yapmayın kuzum.yapmayin bundan bı önceki postuna cevap verem bı kaç kişi niye çamaşırlarını veriyorsun sen hixmetcisimisin niye yemek hazirliyirsundediler herkes bir değil kuzum sen neden onları dinliyorsun o senin eşin evladının babası iyi günde de kötü günde de senin yanında olacak olan o ne ana ne baba sana bı yere kadar bakarlar kimse eş gibi olamaz ... Ha içiyorsa aldatiyorsa bunun affı yok ama ufak tefek şeylerden aranızı soğutmayı dört gözle sizin kavga etmeni,i bekleyen insanlara fırsat vermeyin .. benim.esim bana neler dedi neler kaç gündür aklmidan çıkmıyor boşanmayı bile konuştuk o derece ama eşim.isten geldiği zaman ben yemeğini verdim soframi kaldırdım.yatagimda uyudum gidecek olan varsa o da Esin gitsin yataktan sen evladini diğer odada bırakıp.kanepede uyuma .... Esin gitmiyorsa sırtını dön uyu evlilik bı  tuzudur de .... 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 289 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 534 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Defne21 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 638 göst.