Fabrikada çalışıyorum bigun ramazan için erzak verdiler o günde eşim beni almaya gelmişti neyse erzaklari aldım epeyce yol yürümek gerek çok uzak kaliyo çıkış yeri bizim araba duruyo baktım bı yandan yürüyorum bı yandanda söyleniyorum yuh be insan yardıma gelir oturmuş bekliyo bide diye çünkü epey ağırdı zorla taşıdım neyse kapıyı açtım insan bı gelir demeye kalmadan baktım herif benim herif değil aa çok pardon deyip kapıyı kapattım
Babamn iş yerinde sunneti ücretsiz yapıyolar isyeri karşılıyor yani bizde oğlumu sünneti etrcektk kaynbabm kaynanam kendi annem babam otryoz bı anda ağzımdan baba sünnetini oldunmu dedim herkes bı gülme krizne grdi eşim felan babam da bozuldu sonra ben gülme krzne grdim o an sünnet hakkini oldunmi dmek istemstm oysaki
Hahaha kız gülüyorum ama kötü olmuş beee
Havuz basinda bir kedi heykeli egilmis su iciyor bende arkadasima diyorum ki gercek kediye benziyo oda kola iciyodu o anda yuzume puskurdu kahkaha atti o gercek kedi zaten dedi cok utanmistim sonra güldüm bozuntuya vermedim
Ya komik ve utanc verici bi olay aklima geldi olay biraz uzun karisikta kısaca anlatayim mahalleden bi cocuk vardi benim ikizimin erkek arkadasi bu askere gitmisti orda bizim memleketli bi cocukla tanismis oda hemserim tanidigin iyi bir kiz varmi deyince benim numarami vermis s.alak hic sormadan etmeden. Neyse bu aradi etti illa izne gelecem görüşelim. O araci arkadasta iyi bi cocuktu aslinda kotu niyetli vermemis numara mi verdigi kiside iyi biriydi ama ben konusmak istemiyordum kimseyle. Neyse dedim bir defa gorusur bidaha gorusmeyiz. Bu izne geldi bi parkta bulustuk daha ilk defa gorusuyoruz ben ozamanlar aciktim saçlarım da baya uzun duzlestirmistim. cocuk geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ben o sira onun tarafindaki sacimi kulağımin arkasin aldim hani bi anlik bi refleks hep yaparizya. Iste komedinin fitilini ateslemisim ozaman. Bi baktim pecete çıkartıyor bana uzatti kulağında kir var diye ayy nasil bozuldum yerin dibibe girdim ama cocuk okadar iyi niyetle diorki yani orda amac8 beni rencide etmek degil gorseniz. Yanlis anlamadin demi ben aramizdaki samimiyetten dedim diyor. Gorende yillarca gorusuyoz sanar daha ilk defa buluşmusuz.) ya suan yazarken kahkaha attim. Hayatimdaki en komik vee utanc verici anim bu uzun oldugu icin kusura bakmayın. Kisaltilmis hali bu D
Şu an gece saat 5 buçuk ve kahkaha ile okudum yorumları.
1,487,823 soru
24,321,361 cevap
345,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın