0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar bebegim 11 aylik geceleri cok sık uyanip emiyor tok olmasina ragmen oyuzden dogdu beri yanımda yatiyor her saat yataktan almasi çok zoroluyordu iyice alisti yataktan dustu bikez diye yer yatagi yaptım malum kis geliyor nasil yapicm blmiyorum yatagina tirmanip dusuyor ona farkli güvenli biyatakmi alayim nasilyapayim kışın yer yatağı olmazki:(

5 Cevaplar

+1 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım ben cocugumun yatagını kendi yatagıma dayadım oyle cozum buldum yani parmaklık kısmı benim yatagımin iç kısmına sıfır dayanıklı. Oyle denedin mi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebeğin beşiğini kendi yatağınıza birleştirin o zaman düşme tehlikesi olmaz yada yaşadığınız yer çok soğuk olmuyorsa yer yatağına devam edin nolcak uyku tulumu giyip uyur değer dağ başında bi köyde yaşamıyorsanız yahut doğuda değilseniz 
0 oy
tarafından
Yatak yüksek degilmi, kısamı yoksa yetişiyor? 
(205 puan) tarafından
Yatagn icinde tahta parmaklıklara tirmaniyor canim
0 oy
tarafından
Oğlum 21 aylık hâlâ park beşikte yatıyor en rahatı o bence hem derin çıkamıyor 
(205 puan) tarafından
Park yatak en iyisi galiba canim haklisin derin oldu gu icin Imkansiz cikmasi. Ama alistirmk Mesele
tarafından
Oğlum doğduğundan beri yattığı için alıştırma sorunum olmadı 3 aya kadar üst kat aparatta yattı 3 aydan sonra alt kata geçirdim
0 oy
tarafından
Biz 4 mevsim yer yataginda uyuyok kizimla cnm. Cok dusuyo normal yatakdan besigide sevmiyo
(205 puan) tarafından
Kisim usumuyomusunuz
tarafından
Iyice ortuyorum cnm ustumuzu kizimada tulum giydiriyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,068 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde 1995 (1,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 435 göst.
28 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde 3434 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,166 soru

24,397,294 cevap

349,837 kullanıcı

...