0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Bebelac aldım içmiyo deliricem yaa napıcam 

10 Cevaplar

0 oy
(2,783 puan) tarafından
Tadını beğenmemiştr başka mama al bnmkide sma içmedi aptamil içti onu sevdi arkadaşımınkide aptamil sevmemiş sma sevmiş içmiş
(2,783 puan) tarafından
Ben zorla içirmiştim arkadaşımda içine biraz şeker katıp vermiş
(25,196 puan) tarafından
Şeker mi yok artık daha neler o kadarda yapamam zorladım gittim aptamil aldım onuda içmiyo kaşıkla verdim çıkarıyo
(2,783 puan) tarafından
Ya ben denemiştim braz içmişti çok çok az ama bide sma denesen
(25,196 puan) tarafından
Cnm inan 120 TL verdim mamalara daha da bütçe kalmadı ikiside elimde kaldı zaten
(2,783 puan) tarafından
Allah yardmcı olsun ya bu minnoşların keyfine oynamakta zor
-Reklam-
0 oy
(3,114 puan) tarafından
İlk kez mi mama vereceksin
(25,196 puan) tarafından
İlk dogdugunda 1 ay kullandı aptamil comformil
(3,114 puan) tarafından
Bebelac güzel benimki içiyor. Biraz dene belki alışır
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Kimi cocuk mama seciyomus .vardı bi tanıdık annesi devamli mama aldı denedi hepsini evolvia diye bi mama almış onu yemiş.  Aptamil bebelac sma hipp hiçbirini almamış.  Evolvia onu hic denemedim ben nasil bilmiyorum ama onun çocuğu onu kabul etmiş . bebelac hipp aptamil tat olarak hepsi benziyo.  Sma yağlı bi tadı var. Evolvia hakkinda bilgim yok
0 oy
(288 puan) tarafından
Aptamil al herbebek sever aptamili
(288 puan) tarafından
Evet pahali ama cocuklarimiza deger cnm
(25,196 puan) tarafından
Cnm değer tabi ki de para olmayınca olmuyo işte para olsa herşey değer onlara
(288 puan) tarafından
Benmde yok param cnm kıt kanaat geciniyoz kendime 1 yıldir kiyafet almadim eşim harclik bile veremiyo artik :(
(25,196 puan) tarafından
Allah yardım etsin cnm bende geçenlerde cocuga kışlık aldım hep karta dayanıyoruz onu da zor ödüyoruz mama da elimde kaldı şmdi üzüldüm 49 TL az değil bide şmdi aptamil alıcam 60 TL yine kartla 3 bin oldu borcu kirada geliyo nasıl olck bilmiyorum
(288 puan) tarafından
Bizde hep karta yukleniyoruz cnm valla üstelik borcumuzda var her ay 1500 borca gidiyo
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Oy kuzum ya üzüldüm mama degilde biberonu falan mı almak istemedi acaba 
(25,196 puan) tarafından
Kaşıkla da verdim içmiyo aptamil aldım içmiyo deliricem
(7,434 puan) tarafından
Kuzum benim kizimda evolvia yi sevdi senin için zor bir süreç sürekli mama almak ama keşke aynı sehirlerde olsak yakın olsak bizlerden deneyerek hangisi severse onu alsan ama malesef herkes bı yerde
(25,196 puan) tarafından
Cnm zaten maddi olarak daha mama alma imkanım yok karttan aldım hep doldu limit aptamil içmişti 1nayşıkken sarılık oldugunda şimdi içmedi. Napıcam bu mamaları şmdi günah kimsede yok vereyim :( eşim öğlen gelicek doktora götürcez post açıcam bak bi
(7,434 puan) tarafından
Acaba gündüz sagip sütünü biriktirsen gece versen sagarken süt geliyor mu.bakim canım posta
(25,196 puan) tarafından
Sağınca 60 cc falan cıkıyo doktora gittik ilacını kullan emzir dedi 15 gün sonra ikinizinde tiroid tahlili ne bakalım dedi
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Benim kızım normal Bebelac sevmedi içmedi ama Bebelac gold olanını içti halen iciyor
(25,196 puan) tarafından
Aptamil aldım onuda içmedi daha da param kalmadı mamaya deliricem
(5,133 puan) tarafından
Acaba kaşıkla mı içmek istemiyor bir de biberon la mı denesen biz sma içiyoruz eşim bi denemek için beblac söyledi netten onu da içti yakın semtte otursaydık sma verirdim denerdin bi
(25,196 puan) tarafından
Cnm benim çok sağol biberonla da deniyorum hep tutmuyo kaşıkla bikaç kaşık zor içti
(5,326 puan) tarafından
Anne sütü alışkın olan bebekler mamayı zor içiyor. Aynı şekilde mamaya alışkın bebeklerin anne sütü istememesi gibi
0 oy
(830 puan) tarafından

Etrafta bebek yoksa çöpe atma kedilere ver canım benim kedim içiyordu :D  

(830 puan) tarafından
Canım birde Bebelac Gold dene istersen benimki onu içiyor diğerlerini icmemisti
(25,196 puan) tarafından
Daha mama almaya para kalmadı inan son kullandım karttan aptamil aldım içmiyo onuda
0 oy
(358 puan) tarafından
Canim benim bebegimde bebelac icmek istemedi sutum yetmemeye baslamisti acikinca 4 5 kasik verip sonra emzirdim biberon tutmuyodu cunku yavaa yavas arttirarak verdim alisti simdi cunku mamayi yeni almistik atmaya kiyamadim alismasa degistirecektim mecbur yapacak bisey yok ama alisti sukur sadece anne sutu alan bebege mama baslayinca zor kabul ediyor genelde ilk bir hafta cok guzel guzel icti 3.aydan sonra icmek istememisti ayni marka
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Benim kızım da hiç bir mamayı içmedi sevmedi anne sütüne alışınca alisamiyorlar galiba. Sen neden mama vereceksin ki
(25,196 puan) tarafından
İlaca başlıcam geceleri
0 oy
(17 puan) tarafından
Bu kaçıncı post mama için sıktın amaa
(25,196 puan) tarafından
Lan senin saçını başını yolarım hadsiz terbiyesiz defol git gereksiz yaratık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmafatih3441 (31 puan) tarafından soruldu

413,720 soru

12,453,914 cevap

46,409 kullanıcı

Kategoriler

...