Bu ne ya kızlar farkindamisiniz ne iğrenç bı zamanda yaşıyoruz gerçekten yaşamak istemiyorum artık ya nefret ettim herşeyden hele o Allah'ın belası tiktok varya resmen gerizekalı bı nesil yetişip geliyor ya bı haber açıyorum 10 haberden 10 tanesi kavga cinayet tecavüz taciz artık trafik kazalari bile haberden sayılmıyor karısı kocasını öldürür baltayla kocası kadını öldürür ormanlık alana gömer komşu evin kızına tecavüz eder kime neyi emanet edecen bu zamanda babana bile güvenmeyecen ne ar ne edep ne namus kalmış ya cidden çok sinirlerim bozuk ben niyeyse cok kafama takıyorum bu durumu psikolojim bozuldu gerçekten ne boktan bı zamandayiz ya hele o tiktogu görünce deli oluyorum
Bide erkek arkadaşlarının evine giden içip içip kafayı bulup oğlanın altına yatan kızlar sonrada öldürülen kızlar onlar aşırı tuhafıma gidiyor bu kızların anası babası yokmu ya bende daha 19 yaşıma yeni girdim ama bunlarin bilincindeyim herkes ahir zaman sarhoşu olmuş gidiyor ben gecenin 12 sinde dışarı cikacam içecem sicacam annem babam bişey demeyecek sonra öldürülünce kör badem gözlü olacak kızımız kızımız diyecekler böyle anne babaya da yazıklar olsun linceleyen linclesin öyle de bir iğrenç zamandayiz kopsun kıyamet yok olsun Dünya artık