sinirden guluyorum ya kayinbabam gorumcem surekli kizimin videosunu fotoğrafini isterler bu cok iyi bisey bende surekli yollarim uzakdalar cunku ben is yaparken kizim peimde dolanmayi cok sever toz alcaksam ona da bez veririm siler bir yerleri camasir asacaksam ona da veririm silkeler benimde cok hosuma gidiyo video cekiyorum yolluyorum bugunde makina bosaltiyodum kizim tabaklari veriyo yine yolladim video haydii aradi beni vay sen kizi calistiriyosun cocuga is mi yaptirilir oyun oyna cocuk daralir once saka sandim guldum baba ogrensin iste fena mi dedim baktim saka degil kiziyo bana .dedim tabikide oyun oynuyorum cocuga is yaptircak halim yok seviyo bunlarla ilgilenmeyi bende ellemiyorum dedim bana dedi ki ALLAH İSLAH ETSİN fazla mi yuz verdim acaba
Hahahacok guldum buna . Ne olucak canm demekki hosuna gidiyo cimcimenin
Bidaha videoyu zor görürsünüz deseydin
Biraz atma bakalım napacaklar
Gerçekten yaşlandıkça çekilmez bir hal alıyorlar ama Işte büyük napicaksin ki
Aman ne takiyon ya desinler sanki ne var
Valla 27 aylık kızımın en sevdiği şey temizlikte bana yardım etmek birlikte aktivite oluyo işte bulaşık makinesini birlikte boşaltırız çamaşır asarken o bana verir ben asarım yere bişey dökülse koşa koşa gider tezgahtaki bezi getirir silmeye çalışır oturma odası artık hep o toplar yastıkları düzeltir oyuncaklarını sepete atar )) hatta dün ben banyoyu yıkıyordum kapıda ağladı bende yapacam diye artık ben dur kızım artık bunu da büyüyünce yap diyorum ve sorumluluk bilinci artıyor bence bana da faydalı ona da
1,493,295 soru
24,399,239 cevap
349,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın