0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde (4,292 puan) tarafından
Kullanan arkadaşlar faydasını gördü mu acaba

6 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar duruyu dün ölçüttüm 9.500 cikti ben faydasını görüyorum galiba haber etmek istedim 
tarafından
Bende aldm kargoda bakalım işe yarayacak mı kaç aylık duru
(4,292 puan) tarafından
20 aylik hatta 20.5 oldu çok şaşırdım yani geceleri bile Çor ba Çor ba diye kalkıyor güzel yemek yiyormuş ben çalışıyorum annem bakıyor kızıma o da fark etmiş değişikliği ilk başta tadını sevmedi sonra artık kendi geliyor şurup diye
tarafından
Ac karnına mı şurup yok karnına mı bir de günde bi kere mı
(4,292 puan) tarafından
Aç karnına 1.5 ml veriyorum canim allaha şükür ya faydasını goruyorum
-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından

O ne ki hiç duymadım :angel:

(4,292 puan) tarafından
Kızım için bu surup
(583 puan) tarafından
He ise yararsa banada yaz kız bnm kızım da hiç bisey yemiyo cunki
(4,292 puan) tarafından
Yazayım internetten sipariş ettim bakalim gelsin de iciriyim diye bakıyorum
(583 puan) tarafından
Canm dr a sor yinede bi istersen
(4,292 puan) tarafından
Sordum kuzum
0 oy
(242 puan) tarafından
eczanede calıstım canım güzel iştah açıcı bir şurup bağırsakları nasıl kabızlık gaz veya ishal durumu 
(4,292 puan) tarafından
Onu içermesem bu sadece ise yaramaz mi
(242 puan) tarafından
yarar canım türkiyenin balıkları ağır metal içerdiği için o yüzden genelde balık yağı şuruplarıda öneriliyor bir yaştan sonra
(4,292 puan) tarafından
Hadi ya deniyim çok sagolasin
(242 puan) tarafından
rica ederim canım şifa olsun inşallah
(4,292 puan) tarafından
Inşallah kuzum
0 oy
(406 puan) tarafından
Benim kız kardeşim kullanıyo çocuğuna faydasını gördüğünü  söylüyo iştah açıcı şurupmuş benim kızım da çok iştahsız dün doktora götürdüm bi kaç ilaç verdi şimdi onları kullanıyorum eğer faydası olmazsa bende bu şurupdan alıcam 
(406 puan) tarafından
Aynen canım valla benim kızım da öyle ağzına lokma sürmüyo yediği zamanda karnım ağrıyor miğdem bulanıyor diyo ağlıyo kalkıyo sofradan aylardır kilo almıyo çok canım sıkılıyor
(4,292 puan) tarafından
Sen de dene olmazsa bu surubu
(406 puan) tarafından
Ben dün doktora götürdüm bi iki ilaç verdi vitamin çinko bide parazit ilacı onları kullanıyorum bitsinlerde faydası olmazsa denicem
(4,292 puan) tarafından
Bende iyi gelirse haber ederim sizleri
(406 puan) tarafından
Çok iyi olur canım
0 oy
(970 puan) tarafından
Post hortlamış oldu ama kızım hastanede yattı öncesinde de iştahsız di zaten doktor NUTRİGEN ÜZÜM EKSTRESİ önerdi soru soracaktım bu postu görünce yazmak istedim 

Benim kziim da çok zayıf faydasını gördünüz mü 
(4,292 puan) tarafından
19 aylikken başladım ac karnına 1 tatli kaşığı veriyorum canim
(970 puan) tarafından
6 ayda 1300 gram mi aldı canım benim kızım 6 ayda sadece 900 gram aldı ama hiç bişey kullanmadım inslaalh bizde faydasını görürüz sizin gibi
Tok karna verdim ben ama
(4,292 puan) tarafından
İnan tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı 6 ay galiba 9 aylikken 9 kg da bi kaldi 17 aylikken bile hala 9 kg daydi bu en azından iştahını acti az da olsa kg aldirdi  ac karnına verilmesi lazım ozellikle yarim saat önce yemek yemeden verirsen faydasını daha çok gorursun ve 2 sise bitirirsen daha iyi etkili olduğunu söylediler bana
(970 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah bizde faydasını görürüz
(4,292 puan) tarafından
Insallah canim sifa olsun ilk başta tadını sevmedi sonra sonra kendi istemeye calisti senin bebe de sevmez ise hemen birakma alisiyorlar
0 oy
tarafından

O ne ki ??

(970 puan) tarafından
İştah açıcı şurup canım kziim 17 aylık doktor önerdi henüz kullnamdim ama basliycam bugün

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 151 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,679 soru

12,424,404 cevap

45,401 kullanıcı

Kategoriler

...