size bi sorayım anneme dedim kızdı sakın dedi Kizzlaar kayınbabam dugunde bana 60 70 milyarlık bilezik aldı ama hep tedirginlerdi ben hadi altınları alıp giderim oturmam diye korkuyolardı bunu hissediyodum dugunden sonra onlarda kaldı 2 3 ay sonra ben bi sekilde onlardan aldım rahatsız olduklarından kuyumcuya verin dursun zaman kotu dediler goturduk verdik lazım oldukca alıyoruz doya doya takamadim daha. Neyse kotu seyleri hatirlayip kendimi sinirlendirmek istemiyorum iyi olan artı yönlerini dusunuyorum. Kotu insan degiller evlerine giderim kızım derler evlerinde bisey ikiyse birine bize verirler esirgemezler cok yardimci olurlar bize cogu seye para vermiyoruz. Tarlası evi arabası var ilerde bize kalacak. Arabası iyice kotuledi surekli ariza veriyo bizde sakayla karısık degistir baba dedik borcum var seneye dedi biz yardımcı oluruz canın sagolsun dedik yok yok sagolun canlarım dedi oyle kaldı. Bugunde aradı arabayı degistircem yardimci olursunuz demi dedi. Is ciddiye binince yokda diyemedik. Esimde vermek istemiyo ama hayırda diyemedi. Kara kara dusunuyoz simdi napsak diye. Borc olarak alcaklar ama ne zaman oderler oderler mi nasil oderler bilmiyorum. Hani ilerde alın şu tarla sizin olsun derlerse cok sinir olurum. Zaten o altinlari vermesekte esimin hakkı. Kendimiz araba alsaydık keske kapimizda dururdu. Simdi araba lazim olunca soyleriz aliriz ama kendi malın gibi olmuyo cekiniyoruz bazen. Siz olsanız napardiniz versek oyle vermesek oyle
Kendiniz artizlenmişsiniz bilemedim valla burdan nasıl dönülür düşünün bakalım
Suç sizde buna benzer bir durum bizde de var. Kayınım ev yapıyor eşimden para istedi eşim malum yok dedi ısrarla para lazım demiş eşim de öylesine eşimin bilmem kaç bileziği var istersen gel onları veririm falan diyor bu başta yok diyor sonra Kayınım bakıyor olacağı yok eltimden arttırıp benim altınlarımı istiyor hayatta vermem dedim var mi öyle bir dünya ya hu
Nerden biliyorsunuz size ilerde tarla bahçe kalicagini belki adam ölmeden satıp yicek parasini neden size saklasin hem siz demissinz yardm edelim diye. Öyle laf kalabaligiyla yardim olmaz icraat da lazim
Aman canım sende nitcende baştan veririz diyon ben demiş olsamda vermezdim çünkü o bilezikler benim mehirim sonuçta o kayınbabam araba alsın diye takılmadı bana rızam yok dee ev alacaz dee verme
Adamın da işine qelmş baktı siz yemionuz bari ben yeyim demiş adam
Bu kadar ince düşünüp eşimin hakkı zaten o tarlalar ölünce kalacak diyorsunuz.. o mantıkla ölünce arabada size kalacak niye telaş yaptınız.. Hepsini vermeyin tabiki ama bi miktar yardım edin sözünüz yerine gelsin. Sonuçta yardım ederiz demissiniz. Arabayı komple almaya gerek yok dimi.. Birde alın su tarla sizin derse satarsiniz bilezik alırsınız. Hevesi var der eşiniz takmak istiyor falan oldu bitti.. muhtemelen böyle birşey olursa sözlü olarak şurası sizin derler aile içi alım satim pek olmaz nakite çevirip cebinizde durması daha iyi olur..
1,492,409 soru
24,385,545 cevap
348,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın