0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Varsaaa yazsın Lütfen :((((

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırdır cnm noldu
tarafından
BİŞEY soracam kız oyüzden
tarafından
Anladım cnm kötü birşey yok dimi bebiş iyi
tarafından
İyi de bende enfeksiyon vardı onun sonucunu dün ATTIM da pek kimse anlamadı kardeşime attım oda bilemedi
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Hemşireyim ben 
(924 puan) tarafından
Sıvı çok tüket terle de sıvı kayb ediyoruz ya. Bi de bebek de basıyo sürekli çiş. En az 6-7  bardak su içmen gerekiyo
tarafından
Geçiyo aslında 1 buçuk falan oluyo ama işde bari 10 gün sonra gine gideyim de baksın doktor çok saol canım valla içim rahatladı biraz olsun protein de sorun yok ozaman bana protein den şüpheleniyorum dediydi
(924 puan) tarafından
Zaten sıvı çok kayb ediyorsan ve içtiğin suyla denk olmuyorsa kasların fln da ağrar. Sonra lökosit belki idrar yoluyla alakalı değildir yani bi yerlerimizde iltihaplı sorun olduğunda da lökosit +çıka biliyo. Mesela dişimiz çürük olsa lökosit yine +çıkıyo
(924 puan) tarafından
Protein zaten 14mg kdr normal sayılıyo. Sende de 9,6çıkmış. Bi de zaten hamileliğin son günlerinde protein kaçağı dedğimiz bişey var ki o da son haftalarda idrarda protein çok çıka biliyo onu da normal kabul ediyoruz sonuçta çocuk da büyüyo ondan oluyo
tarafından
Ohhhh çok şükür yarabbim Allah razı olsun gülüm Allah işini gücünü rast getirsin çok saol, ❤️
0 oy
(164,137 puan) tarafından
Vardi bi kac arkadas suan aktiflerse yazarlar
tarafından
İnşallah sevdoşum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra5843 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 108 göst.
0 oy
6 cevap 521 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,147 soru

24,425,814 cevap

352,007 kullanıcı

...