0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Yardim edin kizlar 97 kiloyum boyum 160 kadar troitlerim yavas calisiyor:angel:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyetisyene gitmelisin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekmegi ve sekeri keserek
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Önce diyetisyen gidip tiroit duzenlemen lazım yoksa olmaz 
0 oy
(654 puan) tarafından
Bnde 162 boyum 79 kiloyum az yiyorum con takılıyorum bu kilo olayına alması kolay vermesi çok zor her gün spor yapıyorum 1 hafta olacak yapalı ve ben 5 kilo vermişim hatta fazlada vermişimdir çünkü çok kiloluydum bende doğumdan sonra 1 yıl oldu doğum yapalı 
(187 puan) tarafından
Ne sporu yapiysn peki
(654 puan) tarafından
Kadın egzersizi diye bi uygulama canım tempolu bi spor köpek gibi yoruluyo insan sen yapma bi dur bakalım diyetisyene git ne olur ne olmaz Allah korusun
0 oy
tarafından
ah ah kelin ilaci olsa ilk kendi kafasina surecek der susarim :D 
0 oy
(177 puan) tarafından
Benimde tiroidlerim yavaş çalışıyor ilaçları düzenli kullanınca bir sıkıntı olmuyor ben ekmegi kestim 2 ogun yiyorum akşam yemeğini erken yemeğe çalışıyorum 30 dk kadar da leslie yapiyorum yavaşta  olsa kilo vermeye basladim 1 yasindada kızım var emziriyorum kacamaklarim oluyo onlarda olmasa daha cok kilo vericem isteyince oluyor inan
0 oy
(771 puan) tarafından
Boğazını tutarak bailamalısın ben 20likten amelyat oldum aynı andan 2 diş birden bi hfta yiyemedim ağrıdan bi haftada amelyattan sonra yiyemedim sadece çorba ve su içtim 5 kilo verdim has ne güzel verdim derken pandemide ewe tıkılıp hepsini geri aldım ozaman anldım ki yemeyince veriliyo suyu bol iç hatta acıktıkça önce su iç bolca ondan sonra bişiler ye su şişirirse çok yiyemezsin bide akşamları daha çok tıkınıyoruz genel olarak akşam erken yatmanda faydalı olacaktır die düşünüorum canım 
0 oy
(461 puan) tarafından
Canim bnde 96 kiloydum boyumda 158 bundan 2 ay once kndi kndike söz verdim ve az yemeye basladim ekmek yemedim gunde 1 saat yuruyuş yaptim ve şan 82 kiloyum 14 kilo verdim ilk hedefim 80 olmakti ama şuanki hedetim 75 olmak insan isteyince basaramiycagi  hic birsey yoktur yeter ki iste az ye ekmrk yeme abur cubur asitli seylerden uzak dur aksam 6 dan sonra sudan baska bisy yeme icme
0 oy
tarafından
Yemeyi keserek başla 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 226 göst.
23 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.
0 oy
13 cevap 501 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu

411,899 soru

12,399,753 cevap

44,379 kullanıcı

Kategoriler

...