0 oy
827 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından

Eşimi cok seviyorum  istese kalbimi söküp vercek kadar çok seviyorum öyle seviyorum ki kırmamak için elimden geleni yapıyorum acaba üzermiyim acaba kırar mıyım acaba canını acitirmiyim bunları en ince detayına kadar düşünüyorum onu üzmemek için onu çok seviyorum ama o beni hep kırıyor param parça ediyor öyle lafları varki anlatamam ve  gururumu çok incitiyor sabir gosteriyorum ama beni diri diri gömüyor beni çok caresizim insan seni seven insan bunu yaparmı herşeye tamam sustum çok şeye ama iki haftadirda yaşamıyorum dediği sözler üzerine canım çok acıyor yoruldum artık sığınacağım ailemde yok ruh gibi yaşıyorum küçük bebegim var ve ben hayla onu seviyorum hayla onun gözlerinde sevgi arıyorum keşke en azından şunu düşünse bari karimin sevgisine saygı duyayım diye ama bunu düşünmüyor bence öncede severdi şimdi ne değişti ne oldu anlamıyorum nefes alamıyorum her gece ağlıyorum çok caresizim hemde çok sadece yazmak istedim kimse kimsenin derdine çare olmuyor maalesef lütfen dua edin bana kizlar lutfen:'(:(

7 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Sevin ama abartmayin bi taraflarini kaldirmayin su adamlarin o sana kalbini sokup versin bu kadar üstüne  dusrsen tabi cepte olursun o da istedigini yapar soyler az sevin az çekin  kendinizi en cok kendinizi sevin o ikinci planda olsun o zaman bak nasil  kiymetli oluyorsun
(345 puan) tarafından
Haklisin canım ama içime söz geçiremiyorum o beni yönlendiriyor
tarafından
+++bende çok seviyorum değer veriyorum ama herşeyin bir dozu olmalı tartışma vs. Olunca hiçte ezdirmem al kır parçala nasıl olsa seviyorum diyemezsin
tarafından
Kız doğru diyon da o da yapı meselesi inan bazıları öyle olamıyor işte yani ben de tam senin dediğin gibi biriyim maalesef ve bu durum bencillik oluyor zamanla. Ama aşmaya çalışıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Rabbim evinizin huzurunu sevgisini arttırsın inslah bakara suresini indir telefonuna ve evde sürekli aç evinizin huzuru için ben bazen kavga etigimizde bile öyle yaparim
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm bende acayim bakara süresini tskr ederim
(1,330 puan) tarafından
Rica ederim inşallah herşey yoluna girer
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bu kadar kendini üzme eşini seversin tabi bu çok normal ama ya kendini ne kadar sevyosun önce evladın sonra kendini düşün sen kendini bırakma sor eşine neden böyleyiz noldu de sen sevyosun diye sana saygı duymasiyla yetincek misin gerçekten kendini düşün biraz 
(345 puan) tarafından
Soruyorum canım hemen bağırıyor bana beni kırıyor hemen  sevgimi çok belli ettim düşkünlüğümü çok belli ettim kendi ellerimle yaptım
(2,336 puan) tarafından
Hayır bence kendini bu anlamda suçlama tabi sevceksin düşkün olcaksin bunlar suç değil ki eşin bunlarla mutlu olması lazım ama demek ki karşılıklı değil duygularınız üstüne gitme sevgini kenara bırak mantiginla hareket et sana bagirmasina da izin verme neyse sorun söylesin
0 oy
tarafından
ee daha sen kusura bakmada o adamin bi tarafini zaten cok deger vermekle kaldirmissin 1-0 onde zaten kocan tabi seninde agzina ederde kalbinide kirar valla oyle bi kalp.kirarim ki felgi sasar benim annem o beni robot gibi kullansin diye dogurmadi ezdirme bukadar kendini ....
0 oy
(365 puan) tarafından
Uzak dur mesade bırak sevgi göze batar biraz durul bence cnm 
0 oy
tarafından
Rabbim muhabbetiniizi arttırsın İnşallah
0 oy
tarafından
Niye bu kadar kendini harap edecek taparcasına seviyorsun ki boşver aynı şekilde bebeğini sev bırak kendi haline napıyorsa yapsın senin o sevgine böyle karşılık veriyorsa daha niye kendini yıpratıyorsun ki 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 330 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde Sara.97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 698 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde Sara.97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
13 Şubat 2022 Aile kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,074 göst.