Eşimi cok seviyorum istese kalbimi söküp vercek kadar çok seviyorum öyle seviyorum ki kırmamak için elimden geleni yapıyorum acaba üzermiyim acaba kırar mıyım acaba canını acitirmiyim bunları en ince detayına kadar düşünüyorum onu üzmemek için onu çok seviyorum ama o beni hep kırıyor param parça ediyor öyle lafları varki anlatamam ve gururumu çok incitiyor sabir gosteriyorum ama beni diri diri gömüyor beni çok caresizim insan seni seven insan bunu yaparmı herşeye tamam sustum çok şeye ama iki haftadirda yaşamıyorum dediği sözler üzerine canım çok acıyor yoruldum artık sığınacağım ailemde yok ruh gibi yaşıyorum küçük bebegim var ve ben hayla onu seviyorum hayla onun gözlerinde sevgi arıyorum keşke en azından şunu düşünse bari karimin sevgisine saygı duyayım diye ama bunu düşünmüyor bence öncede severdi şimdi ne değişti ne oldu anlamıyorum nefes alamıyorum her gece ağlıyorum çok caresizim hemde çok sadece yazmak istedim kimse kimsenin derdine çare olmuyor maalesef lütfen dua edin bana kizlar lutfen
1,491,677 soru
24,374,816 cevap
348,268 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın