0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kizlar yardim edin bebegim 15 gunlukken beni emmeyi birakti suan 3 aylik  sutumu sagarak verdim simdi sutum cok azaldi 50 cc cikiyo oda yetmiyo sma mama veryorum saat başi açıkiyo doymuyo 3 aylik 4.bucuk kilo daha pirinc unu versem olurmu sivi halinde  nasil yapiliyo hic kullanan oldumu 

3 Cevaplar

0 oy
(13,620 puan) tarafından
Hip mama alsan güzel kilo aldırıyor
-Reklam-
0 oy
(10,875 puan) tarafından
Canım bebeğin çok zayıfmış off canım ya kıyamam şimdi onun bakımıda zor ele avucada gelmiyodur canım pirinç ununu bilmemde ben bebe bisküvisini sütte eritip kaşıkla çocuklarıma verirdim iyi kilo alıyolardı ama sadece 3 ay verdim her iki oğluma sende deniyebilirsin
(7 puan) tarafından
Ne kardarliktiki  suan benimki 3 aylik
(10,875 puan) tarafından
O zaman 2 aylık 25 günlüktü vermeye başladım  6 aylık olunca artık vermedim ek gıdaya başladım
(7 puan) tarafından
Tm cnm cok sagol  deniycem dua ederim sana  allah razi olsun  işh  bu biraz kilo aldirir hic 3 aylik gibi durmuyo kizim gorenler kac gunluk daha cok ufak neden disari cikariyon diyolar
(7 puan) tarafından
Nasil hazirlaniyo kac adet bebe buskivisi veriliyo
(10,875 puan) tarafından
Sütü biraz ısıt 4  5. Bisküviyi içine kır at ve ez öyle ver
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Dogum kilosu ne önemli olan o birde mamayı ölçüsüne göre ver 4 ölçü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam sutude ek olarak ver canım bizdede durum aynı çünkü o şekilde yapiyoruz
(1,351 puan) tarafından
Az almış canım o zaman ama sağlığında sıkıntı yoksa kilo çokta önemli değil bunada doktoru karar verir mamayida dediğim gibi ölçüsünde ver ortalama 2 3 saatte bir ver sutunude çıktığı kadar ver sıkıntı yok bir sürü bebek mama ile büyüyor aptamile güzel kilo aldırıyor
(7 puan) tarafından
Aptamili kusyo  doktor sma mamayi önerdi     aynen saglikli şükürler olsun  teşekkür  ederim yinede gunde 3 kez kakasini yapyo  doktor sütün yariyo ozman dedi ama bin kilo aldini goremiyorum
(1,351 puan) tarafından
Aman boşver kilolu olunca ne oluyor sanki sağlıklı olsun yeter Biz şişmanlatcaz diye ugrasiyoz sonra onlar zayıflıcak diye uğraşıyor:)
(7 puan) tarafından
valla dogru diyon
(1,351 puan) tarafından
Hiçte kafana takma doğduğu andan itibaren hiç anne sutu almayanlar var masallah sağlıklı yavrular hiç önemli değil sağlıkla büyüsün yeter sen ne kadar iyi olursan küçük meleginde o kadar iyi olur ver mamayı doysun karnı yeter sonuçta o mamalarda onlara ozel yapılıyor bakın keyfinize anın tadını çıkarın:)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 140 göst.
23 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde Fatma kayra (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 121 göst.

413,498 soru

12,448,402 cevap

46,221 kullanıcı

Kategoriler