Kislik için konserve komposto falan neler yaptınız.? Fikir almak için soruyorum yanlış anlaşılmasın zıkkım turşusu yaptım elma kompostosu yaptım lahana havuç karışık turşu kurdum ayrı bidona biber turşusu fasulye turşusu kurdum fasulye vardı kislik için hazırladım aynı kavanoza koydum başka neler yapabilirim doğum olmadan. 7 aylık hamileyim ve 14 aylık oğlum var çok fazla yoruluyorum ama oğlum doğmadan bir an önce bitirmek istiyorum işlerimi bugün zeytin toplayıp zeytin de kurucam.
Bir de size sormak istiyorum esin diyor ki anneme de ver yaptıklarından birer kavanoz bende asla vermem dedim çünkü ben yaparken yanımdaydi hem oğlum durmuyordu hem hizmet ediyordum hem tursu kurmaya çalışıyordum oturup iki domates soyayım oturduğum yerden yardım edeyim demedi oraya oturdu kımıldamadı hiç içi acımadi bu kadın hamile falan demedi vermek istemiyorum dedim ne kadar kalbin kötü dedi eşim bana sizce kötülük mu ediyorum?
Malzeme alınca karışık turşu yapicam son olarak bı o kaldı Yaptiklarimda Kayinvalidemlerle salça acılı salca, pekmez yaptık menemen yaptık, Evde kahvaltılık sos yaptım yemeğin yanına sos yaptım Kornişon turşu kurdum biber turşusu kurdum domates biber turşusu kurdum
408,986 soru
12,292,259 cevap
38,245 kullanıcı