0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (7,130 puan) tarafından
Esim 2 haftadir annesine gitmiyordu en son 2 hafta once gitmisti geldi neyse annem ekmek yapalim size diyor dedi bende istemem dedim 2 torba un al yapiyim 1 torbasi ufrasina gider demis kandirmis esimi gondermis bende ne sacma dedim 1 torba un bize yeterde artar dedim yapmam dedim 

Dun gitmis gelmis annem 400 lira ver 2 torba un al size ekmek yapiyim demis

Bende hayir istemiyorum dedim annen oglunada mi parayla yapcakmis dedim digerlerinede parayla yapmis dedi yani abisi ve eltimi soyledi 

Bende onlara parayla yapmadigini gozum gormeden yemin edebilirim dedim cunku adim kadar eminim kaynanam oblardan 1 kurus alipta ekmek yapmaz onlara herseyi kendi karsilar istemiyorum dedim 

Bundan 2 ay once bana size un alıyim ekmek yapayim hem benim ekmekcilerim var parayada gerek yok ben onlara gittim onlarda size yapinca gelcek demisti simdi tutturmus 400 lira ver yapiyim diye sinirim bozuldu dun aricaktim ben istemiyorum ekmek falan diye ama anlamiyor hala istemedigimi

5 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Niye ısrarla yapım diyor anlamıyorum unu aldıktan sonra para niye verecek ki el emeği mi
(7,130 puan) tarafından
Ee cikari para canim bjzim burda mesela sen ekmek yaparain ben gelirim para almam sen yaparken senin ekmegine gelirim millete gitti gitti simdi parayi alip atcak cebe
(2,126 puan) tarafından
İyimis valla benimki de kayinbabamdan ayrı oğlundan ayrı alıyor işini biliyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu insanlar istemiyorumdan neden anlamaz ki 
(7,130 puan) tarafından
Anlayissizlar iste napcan
0 oy
(123,023 puan) tarafından
Ununu al ver para verme belkide kendinde un var onu size satacak  ekmekcikler ne demek kiz anlamadim son paragrafi
(7,130 puan) tarafından
Kadinlar canim mesele ben senin ekmegini yaprken gelirim para almam sende bana gelirsin boyle donerler
(123,023 puan) tarafından
Haaa anladim
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ya böyle insanları anlamıyorum. Oğlundan para istemek istiyorsan direkt söyle. Evladın o senin çıkarıp verecek. Ama yok ekmek yapiyim yok un al gerek yok böyle şeylere yaa. Ya da dersin ki üslubunca oğlum 100-200 liralık un alsan unum bitti ekmek yapıcam. Yapınca da gelinine gönder kim ne diyebilir. İşi böyle fitneyle karıştırıp kötü oluyolar
(7,130 puan) tarafından
Aynn oyle canim hic sevmiyodum boyle dahada sogdum
0 oy
tarafından
Onların parasını da sizden cıkarmış resmen. Kaç kişilik ailesiniz de 2 torba un gidiyor. Erkekleri kandırmak ne basit 
(7,130 puan) tarafından
2 kisi canim esim 15 gunde bir geliyor eve bana 1 torba bile cokken 2 torba demis 1 ni alcak kendine belli ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 461 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,020 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2 boys mommy (2,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
3 Haziran 2023 Aile kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,448 cevap

36,638 kullanıcı

...