0 oy
1,118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar mesela esinizde borcu olan bir adam sizi arasa eşinde borcum var paramı yedi esin seni günler once arkadaslariyla hayat kadını kiralamis seni aldatmış parami onlarla yemiş dese esiniz bunu inkar etse yeminler etse yapmadığına geneldede hiç kızlarla konuşmasını hatasini gormediyseniz hangisine inanirsiniz telefonu tusluysa hiç kizlarla konuştuğunu gormediyseniz ne düşünürsünüz

10 Cevaplar

+3 oy
(16,643 puan) tarafından
Eşime inanmış gibi yapar iyice izlerim adama da inanmamış gibi yapar durduk yere  arayi bozmasına izin vermem 
tarafından
Adam sonradan yine rahatsız etmeye başladı tehdit etmeye başladı eşini yakalarsam öldürürüm bilmm ne manyak biri olduğu belli oldu ama içime yinede kurt düştü
tarafından
O kurt kalsin aklinin bi köşesinde
(16,643 puan) tarafından
Esini niye öldürüyor Muş onun karısı vs ile mi yatmış
Borç otur konuş eşinle ama bı insan durduk yere ölüm ile tehtit etmez o kanıtlar götur polise şikayetçi ol ordan da eşin tüm TC üstünde kaç hat vs doküman çıkart
tarafından
Eşimin bi hattı var oda bnm adıma ztn adamn sonradan eşini erkekligini alicam oldurucem kapinizdaym filan sacmaladi resmen ztn yalnız yasadimj eşimin cezaevinde olduğunu biliyordu engelledikten sonra ulaşamadı bidaha
(16,643 puan) tarafından
İlginç ama sessiz kalma şikayet et
-Reklam-
+1 oy
(4,596 puan) tarafından
esime inanirim , borcunu odemedi diye iftira atiyor olabilir adam
tarafından
Sonradan adam yine engelledm sesli msj yolladı işte evinizin yanındayım kocan çıkarsa onu yakaliyicam bilmm ne tehdit li konuştu engelledm önceki soyledikleride bana yalan geldi sonraki kaydından sonra
(4,596 puan) tarafından
esine haber ver muhakkak , bu.adam sana da iftira atmasin .cok mu borcunuz adama
tarafından
Yok adam bi kez evde degilkn evide basmıştı ailemin yanına gitmişti damadnza borcum var diye eşim yarısını verdi iki bin tlsi kalms adamın eşim şuan içerde adama cezaevine girdi dedm daha sık rahatsız etmeye başladı engelledm heryerden
+1 oy
tarafından
Eşimle bir sıkıntısı mı var diye de düşünürüm ama içimede kurt düşer 
tarafından
Eşimle skntsi var ilk aramasnda seni aldatmis dedi kapattım engelledm sonra wpden sesli msj attı kapinizdaym eşin yakalasam hadım ederim onu öldürürüm bilmm ne saçmalamaya başladı dedim bu kesin dengesi yerinde değil
tarafından
Zaten adam olsa derdini eşinle halleder canım seni karıştırmaz
tarafından
Diyorum aradı engelledm sonra niye cuma mesajları atmaya başladı cvp vermeyince gece yarısı ses kaydi atiyo eşini erkekliginden edicem oldurucem kapinizdaym bilmem ne bunları duyunca önceki dedikleride yalan geldi bana
tarafından
Bencede adam psikolojik sıkıntılı eşine söyledin mi sana mesaj attığını
tarafından
Söyledim kızının üstüne yemin Ler ediyo öyle bisi yapmadım diyo çıkınca adami getrcm ispatlicam diyo benden herşeyi yaparım ama asla senden başkasına bakmadm bakmam diyo biten bitti davayı açtım ama bu aldatma konusu aklımdan çıkmıyor
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Eşime inanirim ama takipte ederim işten eve gelmesini haraketlerini birde borcu varmış iftirada olabilir paramı ver eşinle arani bozarımda demiş olabilir valla artık ben herkesten her kötülüğü beklerim 
tarafından
Her akşam altida eve gelirdi bide adam bayramda dedi bayram boyunca annesindeydik hiç ayrilmadik ne gece ne gündüz evden çıkmadı ben öyle diyince bayramdan önce dedi bu sefer
(1,328 puan) tarafından
Canım sanmiyorum ozaman lafı cevirmiş baksana takma ozaman eşinle mutlu olmaya bak
0 oy
(320 puan) tarafından
Bu zamanda tuşlu telefon kullanan erkekten kötü birşey beklemem 
tarafından
Eşim cezaevine girdikten sonra açtım davayı öncesinde beraberdik
(320 puan) tarafından
Sizin olay karmaşık canım ya özel değilse niye girdi cezaevine
tarafından
Araba hırsızlığından girdi cnm başka biri için iki üç bin TL'lik araba calms başka ilden gitmis getrms onu biri yonlendrms tam olarak ne mesele bilmiyorum
(320 puan) tarafından
Boşanmayı düşünüyorsun zaten boşver ne yaparsa yapsın takma kafana
tarafından
Bosanicam da aldatılmak o düşünceyi düşünmek çok bambaşka bir ağırlık etrafmdaki çoğu kişi eşleri aldatıyor konuşuyor bişi demiyolar susuyolar ama ben herşeyi kaldrdm bu düşünceyi kaldiramiyorum
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Adam kim bunu diyen ona bakarım bunu dimesinde bi çıkarı var mı bu çok önemli gerçekten ondan daha önce borç aldı mı mesela aldıysa verdim dediği paraya yakın bir tutar mı.bunları sordun mu ayrıca aldatmak isteyen ztn aldatır tuşlu da olsa teli dokunmaktık de olsa fark etmez sonuç da tuşlu da da arar nosunu bulur karıyı nrdesn der buluşur.

İkincisi kocanın karakteri nasıl normal de yapmaz biri mi 
tarafından
Normalde eşimin facesi instgrami hesapları evlendimizden beri bende hiç bir gun aramasını gizli konuştuğunu gece geç kaldığını görmedim bana bağlı biri adam dedi bayramda yapms bayram boyu annesine gitmistk evden hiç çıkmadı gündüzleri beraber geziyoduk akşamlarıda kardeşleriyle bahçede oturuyoduk adam sonra dedi bayramdan önceydi adamla konuştuktan bi hafta sonra cuma mesajları atmaya başladı en son ses kaydı attı kapinizdaym eşini oldurcem bilmm ne sacmalamsti engelledm direk
(7,701 puan) tarafından
Besbelli ki borcunu istediği için çıkar peşinde ve iftira atıyor ama sn yine de bi takip et gözün üstünde olsun ama adamın dediği için de eşinle kavga etme önce talip et cnm baktın hâlâ bu yazdığın gibi bi adam gözünle de görmedin sonuç da günahını almayalım adam da arsız biri belli ki baksana sna bile hala yazıp rahatsız etmiş
tarafından
Adam düzgün olmadığı belliydi zaten kadınla konuştuğunu bilmeden eşinin erkek ligini kesicem ibreti âlem olsun asicam bilmm ne dengesizdi
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Çaktırmadan izlerim hareketlerini. Tuşlu telefon kullanıyor olması aldatmaz anlamına gelmez. Sonuçta WhatsApp yoksa SMS var. 
tarafından
Gelen her msjina bakarm hicmi yakalamam bı gün eşim hiç kızmaz bakmama kurcalamama
(3,138 puan) tarafından
Siliyor olabilir. Bence her ihtimale karşı takip et
tarafından
Bi buçuk aydır cezaevinde boşanma davası açtım başka hatalarından dolayı ama aldatma konusu hiç olmamıştı aramızda bana çok bağlıydı adamn dedikleri kafami kurcaliyo
0 oy
(34,516 puan) tarafından

Takipte kalir isi iyice araştırırım  gözümün görmediği kulagimin duymadigi   şeylere inanmam.

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Aldatmayı geçtim hadi o kesin değilde. Bacım eşin ceza evine girmiş insanları dolandirmış. Onun öncesi de dosyaları var birleşecek muhtemelen demişsin. Boyle birinden nasıl eş nasıl baba olabilir ki. Belki sevdiğin için affetmek aldattığına inanmak istemiyorsun. Bunu en iyi sen bilebilirsin aldatıp aldatmadığını az çok tahmin edersin karakterinden. 
tarafından
Boşanma davasını başlattım kızımı yanıma aldm çıksa da birlesmem artık ama aldatilmayi yediremiyorum kendime çok hataları oldu ama aldaticak karakterde biri olmadı hiç bir zmn o yüzden atamıyorum kafamdan aldatmismj yalanmi diye
(3,551 puan) tarafından
Sen aldatmadığını düşünüyorsan aldatmamıştir canım. Bı insanın bazı yanlış işler yapması tüm yanlışları yaptığı anlamına gelmez. Aldattığını söyleyen adamı çok takma. Karakteri düzgün bi insan olsa seni tehdit etmez eşi evde olmayan kadının kapısına dayanmaz. Yalan söyleme ihtimali çok yüksek gibi geldi bana.
tarafından
Bide her lafnda utanmadan eşini yakalarsam erkekliğini kesicem ibreti alem olsun diye herkesin önünde oldurcem bilmm ne sacmalamisti baya wpdende direk engelledm aramadi bidaha
(3,551 puan) tarafından
Adam gibi biri olsa zaten seninle muhatap olup tehdit etmez. Sorunu varsa eşin çıkınca onunla çözer. Kadını yalnız görüp aramak tehdit etmek nedir.
tarafından
Ztn adam gibi biri olsaydı eşimin içerde oldunu öğrendiğinde kapstrdi aramazdi bidaha öyle şeyler demez sonra cuma mesajları ardndan tehdit konuşmaları atmazdi
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Ben kesinlikle eşime inanırım. Çünkü eşimi 4yıldır tanıyorum ve 1 cümle yalan söylemeyi geçtim 1 kelime yalan dahi söylemez. Neyse onu söyler onu anlatır bana karşı. O yüzden başkasının cümlesi ile asla hareket etmezdim. Rabbim yinede böyle ikilemde yaşamayı başımıza getirmesin güvensizlik duygusunu hiç bir zaman yaşamayalım

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,029 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Leylam_ (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,923 soru

24,625,207 cevap

364,793 kullanıcı

...