0 oy
1,406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Esim 6 aydir salonda yatiyor artik deli olcam ne desem bi bahanesi.  Var artik deli olcam....   Diyprum gel diyorum yok. 5 aylik bi bebegim var aylesiyle yasiyorum... Siz olsaydiniz nasil bi tepki verirdiniz

30 Cevaplar

+1 oy
(782 puan) tarafından
6 ay mı  ya ben ne kadar kus olsakta ne olursa olsun 1 gun bile ayni evde ayri yatamam araya sogukluk girer gider yüzüs yüzsüz yaninda yatardim canim 
tarafından
Ne alaka ya zorla güzellik mi olur istemeyene napsin kadınlık gururu diye bişey var. Onun kafasında var tilkilik biseyleri silmiş bitirmiş ki ayrı yatiyor.
(782 puan) tarafından
Ben kendi dusunmcemi soyledim canim
-Reklam-
+1 oy
(1,596 puan) tarafından
Hiç Bi tepki vermiyorum. Doğum yapalı 6, 5 ay oldu o salonda yatar biz kızımla yatak odasında herkes istediği yerde yatmakta özgür sıkıntı yapmıyorum 
(6 puan) tarafından
Ben cok uzuyorum. Sen. Uzulmuyormusun canm ben. Hergun gel Diyprum. Usutne dusunuyorum adamda yok diyo
(1,596 puan) tarafından
Daha kızımın uyku düzeni oluşmadı gece çok sık uyanıyor ve yatağında yatmıyor benim yanımda olmak istiyor. Bu üç numara diğer iki çocuğum böyle değildi. İş yerindede kafa olarak çok yorulduğu için kıyamıyorum uykusuz kalmasına dayanamıyorum. O yüzden ha benimle yatmış ha içeride benim için çok sorun değil. Önemli olan kafa ve kalp ile yanımda olması. Bazılarına saçma gelebilir ama benim düşüncem o yönde
Kaç senelik evlisiniz
(6 puan) tarafından
2 sene evliyiz.. Aramiza baya sogukluk girdi
(1,596 puan) tarafından
Siz erken başlamışsınız canım bizim 15 sene bitmek üzere.
İnşallah düzelir
+1 oy
tarafından
1 gun salonda yatsa acaba bi sucum mu var diye aglardim yanima gdlirdi hemen simdi kizim yerde uyudugu icin bnde yerdeyim kizimin yaninda  ama ayni odada uyuyoz yinede
(22,060 puan) tarafından
:DDDDD
tarafından
:)) hatca hanim yuzunden ayri dustuk
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Gider bende salond yatardim yok öyle çocuğun yükünü odaya yıkıp rahat rahat uyumak
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Ilk dogum yaptigimda esimde yatiyordu simdi geldi yanima ama ara sira gider yine skıntı etme bacım keyfi bilir gelirse aha yatak orda bos ver
(6 puan) tarafından
Gel diyorum gelmiyor cok uzuyorum
(1,006 puan) tarafından
Hic gel falan deme cani ne zaman isterse o zaman gelsin bos ver ilgilenme
(6 puan) tarafından
Sen hic gel diyormuydun
(1,006 puan) tarafından
Yok demedim kendi kendine geldi keyfi bilir valla nerde isterse orada yatsin bende keyfime bakiyorum yatak bana kaliyo
(6 puan) tarafından
Keske bende senin gibi dusunsem surkeli gel diyorum. Usutne dusunuyorum
(1,006 puan) tarafından
Dusme iste bu sefer iyice ters tepiyorlar onemseme ilgilenme bak kuzu kuzu gelir o zaman
(3,675 puan) tarafından
Kesinlikle arkadasta katılıyorum gel deme suslen püslen odana cekil bide ozur dileyerek soruyorum yakınlasmada mı olmuyor
(6 puan) tarafından
Aynen... Gitsem yanina bile yatcam der.
(3,675 puan) tarafından
6 ay uzun süre konusan lazım Bi sıkıntı mı var acaba yanı bana sacma geldi olmadı gidicem falan de bilemedim Allah yardımcın olsum
0 oy
(267 puan) tarafından
Götür çocuğu yanına koy sem rahat rahat odanda uyu 
(6 puan) tarafından
Bebegime kiyamiyorum ki adam dusuncesiz
(267 puan) tarafından
Kıy canım babası sonuçta mecbur bakmaya
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Benimki dün gece gitti saat 3 gibi o da kızım hiç durmuyordu eşimin de isi demir kesimi çok dikkat etmesi lazım uykusuz gitmesin diye içerde uyudu. Ama çoğunlukla bizimle uyur
0 oy
(29,483 puan) tarafından

Goz dagi verirdim . Yapardım bunu yani

(6 puan) tarafından
Ne yapardin
(29,483 puan) tarafından
Bosanirim derdim boyle devam edersen hic birsey eskisi gibi olmaz derdim yani korktugu seyleri basina getirirdim. Ki akli basina gelsin
tarafından
Gece kuşu seni cok seviyorum neden bilmiyorum ama cok kanim ısınıyor:)
(29,483 puan) tarafından
Sagol cnm benim :) sende seviliyorsn
0 oy
(52,012 puan) tarafından
ben yanimiza gelince insallah gece gider diyorum kizim yanimiza gelince rahat olmuyo ☺️
0 oy
(299 puan) tarafından
O yatağı bir kez ayırırsa birdaha birleşmeyeceğini söylerdim yanımda yatmıyorsa işini görmeyede gelmiyecek yanıma 
(6 puan) tarafından
Biliyorun zaten boyle canm
(299 puan) tarafından
Canım bu şekilde hayat geçmez kocanı al karşına doğru düzgün konuş yatak ayırmak dedir o zaman niye evlendiniz bide birlik oturuyorsunuz ailesi yakında laf çıkartır bile
(359 puan) tarafından
Mino yorumunuza katılıyorum gerçekten bizimkilerin  bi iki gün geç olsa bi sinir basıyor yani dediğin gibi erkek duramaz kadınlar gibi değiller al karşına konuş anlamadı mi bi daha yine mi anlamadı bi daha konuş değişmiyorsa ailesine ac konuyu
(299 puan) tarafından
Benimki ben adetli iken adetli olan oymuş gibi davranıyor bir erkek o kadar uzun süre istemesi hiç normel değil konuşmandan anlamıyorsa al bebeğini babanın evine git belki o zaman aklı başına gelir bence  ve ailesi ne açmasına gerek yok ailesi görmüyor mu durumu şimdiye kadar oğullarını uyarmaları lazım dı
(359 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Saçma ne demek salonda yatıyor babalığa odaklanamamis kendi.rahatini düşünüyor işte tepkini ver k.validen konuşsa dinlemez mi acaba?
(6 puan) tarafından
Annesi yatsin ne olmus diyo
(5,936 puan) tarafından
Ah ah ah bir k.valide işte
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Çok uzun süre olmuş araya soğukluk girer peki elini fln tutturması nasıl süslen püslen yanına gel dikkatini çek snde giç yaptın mı böyle şeyler
(6 puan) tarafından
Yaptim canm... Ama yok
0 oy
tarafından
Sen oglen de mi post acmistn boyle bisey hatırlıyorum sanki
(6 puan) tarafından
Oglen acmadim
tarafından
Aksamıydı artik o kadarini hatirlamiyorum ama boyle bi post okumuştum esim eve gelmiyo yaziyodu hatta o senmisin
(6 puan) tarafından
Evet 5 gundurde. Eve gelmiyordu aksam geldi salonda kendisi
tarafından
Anladim cnm Allah yardimcin olsun cok zor huzursuzluk Tez vakitte duzelirsiniz Inslalah
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 aylık 2 ay kolik bebekti gece hiç susmaz sürekli ağlardı gece saat 5te uyurdu eşim bi kaç gün odada uyudu sonra salona kaçıyordu saat gece 1den sonra iş yerinde uykudan gözümü açamıyorum diyordu şimdi düzeldi gece 2 saatte bir kalkıyor oğlum emme için halen salonda uyuyor başlarda üzülüyordum gel odada uyu diyordum şimdi umursamıyorum oğlumun elini tutup uyuyorum kendini üzme
0 oy
(10,200 puan) tarafından
Bende eşimin ailesiyle yaşıyorum bende doğumdan sonra 7 ay ayrı uyudum o yatakta ben yerde daha rahattı bebeğime bakmak susturmak ama aynı odadaydik genede 7 ay sonra ben yatağıma geçtim 
0 oy
tarafından

Utanıyor olabilir babası falan var diye kızımı uyutunca yanına giderim baktm yüz vermiyor çeker yatarm:angel:

0 oy
tarafından

Birak onu bunu bide aile ile yaşiyor benim kaynanam olsa s. Çardı agzına oglunun nasil karını birakip salonda uyuyon git yardım et derdi hiçmi kimse bişey demiyor degişik bişey yani düş yakasına 6 ay ne demek.....  

Bu işi beraber yapıyorsunuz bide çocuk dogunca ne halin varsa gör yok öyle ben uyumazsam sende uyuyamazsın nasıl ben sallıyorsam yeri geldigi zaman oda sallayacak aliştirin kocalarınızı bu duruma işi yaparken hoş.... 
0 oy
tarafından

• Salondan yanına gelmiştim doğum yaptıktan 15 gün sonra falan bebeğin ağlamasından bile gitmedi yanımızdan git sabah ise gitcen dememe rağmen canım kocam <3
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Ayri yatmadik hic ben istesemde esim istemez  ayri yatmayi
tarafından
:))))))))))
0 oy
tarafından
Öyle bi lüksü yok tepesine dikilirim uyutmam ya yatağına gelir yatar ya da kenara kayar bana yer açar onu almadan uyku girmez gözüme onu da uyutmam net.!

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 417 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 393 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ilklem25 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 601 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilkysry (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 678 göst.