0 oy
410 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
 Kaynanamın görümcesinin geline çocuğunun yüzüne kendi sütünu suruyormus ve beyazliyomus saçmalığa bak bana da tutturdu sende sur duruyon mu diye hiç duydunuzmu allah aşkına böyle bişeyi hem beyaz olmayiversin noluyo yani

12 Cevaplar

+1 oy
(138 puan) tarafından
Yani saçma beyaz olmasi ona bağlı değil ama şöyle de bir şey var vitamin dolu olduğu için faydası vardır. Fakat bebeğin rızkı midesinde güzel :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D ayy bunlar alem valla sür kiz sende sütten nolcak ki öyle bşey olsaydı şimdi kara bebekler bembeyaz dı 

tarafından
Ah ahh sürdüm demek için sürdüm ama pütür pütür oldu yavrumun yüzü bıraktım bende ıslanıp kuruyor ya ondan mu oluyo diye düşündüm
0 oy
tarafından

Lohusa teri derlerdi yüzünde doğum lekesi kalmasın diye ne sürdüm ne leke kaldı:D

0 oy
tarafından

Söyle çocuk ten rengini anne ve babadan alır sütten değil :D

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ay biz sürdük zararı olmadı alt tarafı süt her türlü iyi gelir. Herşeye de itiraz etmeseniz olmaz. Sütün yüze sürülmesinden ne zarar gelir. Bir kere de itiraz etmek yerine huyuna gidiverin. 
0 oy
(396 puan) tarafından
Daha neler göreceğiz acaba :))
0 oy
tarafından
Bebeğinin yuzu yara olabilir yapma bnce

Oğlumda egzama vardi yeni yeni olmaya baslayinca hemen götürdük doktora sutmu degiyo yanaklarina o da yara yapar demişti 
tarafından
Ah al işte putur pütür oldu oğlumun yanağı yapmadım bi daha ben de. Sırf sürdüm anne demek için sürmüştüm
tarafından
Aman bosver kiz tamam eskiler bisey biliyo diyoruz ama herseyide bilmiyolar yazik yavruya:)
0 oy
tarafından
Cilde gerçekten faydası var benim bı sol göğüsümden çok süt akardı karnimda da aşırı yırtık var akan süt karnimdan akar aşağı inerdi hep sizardi süt şimdi sol gogsumun alt tarafındaki yırtıklar kayboldu hiç belli değil ama diğer taraftaki yırtıklar olduğu gibu duruyor 
0 oy
tarafından
Bende sürdüm annem bana ve kardeşlerime sürmüş yüzün belirli yerlerine tüy olmaz fazla demişler bizde hiç kimse de yok 

Bende oğluma sürdüm ensesine iki kas arasına kulak yanlarına falan zaten anne sütünün zararı olmaz ki 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım bizim büyüklerde söyler ayni şeyi yaparım da ilk kızımda hemde yüzündeki fazla tuylerdide dokermis 
0 oy
(275 puan) tarafından
Beyazlık gençlerle alakalı ben sadece yeni doğduğunda kızarım olunca sürüyordum iyi geliyordu cildine 
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Akan sütlerimi hem oğluma hem kendi yüzüme sürdüm şifa niyetine

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 289 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 477 göst.
26 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 530 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,631 soru

12,422,741 cevap

45,306 kullanıcı

Kategoriler

...