Eşimle 3 yıl önce evlendik. .severek evlendik ailem evliliğimizi istemiyor diye her şeyi yaptım karşılarında bile durdum ..Eşimin ailesinin her şartını kabul ettim cnku onlarinda evliligimize pek rızası yoktu eşimin büyük abisi bekar diye..sonra o bize sıra verdi evlendik zar zor ..Smdi sorsanız eşimle çok mutluyum ama ailesiyle birlik yaşadığım için gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum ..eskiden herşey iyidi sonra büyük oğulları evlndi ve o da aynı evde yaşamaya başladı ..çok kalabalığz kalabalık olmasını geçtim kaynanamın ufak çocukları var ve hiç biri terbiye görmemiş ..kaynanam iki gelin var deyip kızlarının ev işi yapmasına izin vermio .bnm iki çocuğum var ..Ne çocuklara bakıyorlar ne de iş yapiyorlar ben bunladm artk..eşim inşaatçı ve şehir dışında çalışıyor iki ayda bir eve geliyor .Kaynanam kayinpedermi dolduruyo..iş yapmıyorsnz sabahtan akşama kadr yatiyosunuz deyip duruyorlar sanki köleyizz..Eltimle aram çok iyi ama napacagimi blmiorm ..ha eşine soylemiyo musn diyeceksiniz..askerliğini yapmamış daha yapana kdr da mecbur ev içinde kalcm .Ne olur bnaa içimi ferahlatacak bı şeyler soyleynn ?:( :(