0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 2 aylik bir bebeğim var uykudayken sürekli elleri yüzünde hep hareket yapıyor vücudunu sürekli geriyo doğduğundan beri böyle.emerken bile öyle yapıyor.neden olabilir acaba böyle bişey yaşayan var mı.doktora söyledim sanırım pek anlamadı net bişey demedi.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gazi oldugu icin kendini kasiyor olabilir mi canim . 
(277 puan) tarafından
Gaz değil canım uykudayken yapıyor.yani sürekli böyle.eli kolu sürekli oynuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne gibi canım tiksinme vs mi yoksa elleri kulağında kendini mi parçalıyor 
(277 puan) tarafından
Elleri yüzünde kulağında.hani biz uyandigimiz zaman vücudumuzu esnetiriz ya öyle yapiyo ama uykudayken yapıyor bunu ve sürekli
tarafından
Gaz sancısı var demek ki canım
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Aynı benm kizimi anlattin canm aynisi bizdede var böyle iki elini göturuyo kulaklarina yada yüzüne esnetiyo kendini dimi sürekli yapiyo uyanirken falan uykudada yapiyo
(277 puan) tarafından
Aynı öyle canım niye böyle yapıyorlar ki acaba
(3,797 puan) tarafından
Bende çozemedimki canm ya :)) ama bence kötü bsy degil rahatlatiyo kendini öyle yaparken
(277 puan) tarafından
Umarım dediğin gibidir canım sağol ya:)
0 oy
tarafından
Aynısını ben yaşadım. Doktoru gazı vardır demişti. Ne kadar gazını çıkarsak da bazı bebekler böyle oluyor demek ki. Özellikle erkek bebekler gazlı olurmuş zaten. 3. Ayında düzelir inşaallah. Karnına krem veya yağ ile masaj yapabilirsiniz. 
(277 puan) tarafından
Benimki de öyle canım hiç ağlamıyor.insallah düzelir çünkü öyle yaptıkça rahat uyuyamıyor kivranip duruyor üzülüyorum
tarafından
Düzelir canım hiç merak etmeyin. Biraz da rahatlamaya çalışıyorlar öyle gerilerek.
(277 puan) tarafından
Sağol canım ya içim rahatladı
(384 puan) tarafından
Bebeklerinizi uyurken kundaklayın bütün bebekler gerilir illaki gazları oluyor veya gevşeme rahatlamak için geriliyorlar. Uykuda kundaklayıp ellerini dısarda bırakırsanız uyumaz elleri hareket edince korkar uyanır tedirgin olur
tarafından
Rica ederim canım....Ümran Çınar aynen, ben 2 ay kundakladım sürekli. Çünkü uyanıp duruyordu. Hatta kundağı acar açmaz hemen gerilmeye başlıyordu, çok tatlı oluyordu :) zamanla istemedi kundağı. Yaptigimda basıyordu yaygarayı. Öyle öyle zamanla alıştı ve düzeldi işte.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 67 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Okapi (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,419 soru

23,985,534 cevap

326,714 kullanıcı

...