Kızlar diğer tarafta paylasmislarda aklıma yeni geldi. Belki izlemissinizdir ecrin bebek vardı kaç gündür aranıyordu . Cesedi parçalanmış halde bulundu .çok üzüldüm ya ne hale geldi insanlık . Gerçi boylelerine insan değil hayvan bile denmez ..bu kaçıncı bebek ..
Allah kahretsin böyle kişileri..
Amin inşallah Kahrolsun böyle insanlar Allahın izniyle Rabbim bizim ve tüm çocukları korusun insalllah
Yaa inanamadım şimdi görünce ben duymamıştım yaaaa yaaaaa yaaaaa offf ne dicemi üzüntüden bulamadım yavrucak ne tatlıydı
Ahhh Allah'ım perişan etsin sebebi olanları nasıl kıydınız ya Allahsızlar hele o anası olacak kadın var ya aşşalık pislik dünya umurunda değildi beter olur inşallah sürünsünnnnn inşallah
https://www.instagram.com/p/Bx_p9WYlHId/?igshid=12ua247ix9p9
Kızlar burda pedofili özendirici bi kitabı ifşa etmişler ben cimere şikayet ettim sizde edin bunun gibi insanlık dışı müsveddeler çoğalmasın hepimizin ya çocuğu var lada yolunu gözlüyor
Not: link açılmazsa instagramda busranındunyası sayfasında kendi gözlerinizle görün
Cok üzüldüm ya insan bi bebekten ne ister anlatamiyorum.. Allah boyle insanlari nasil toprak kabul edecek ... Canım benim nasil cani acimistir o an. Rabbik bunu yapani da parca parca etsin..
1,491,515 soru
24,372,302 cevap
348,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın