Olur canım ya çokda sıkıntı yapma çocuklar küçük elbet zor olacak hemen bitmiyor zamanla her şey düzene girer sabırlı ol benim çocuklarım da hemen alışmadı tuvalete başkaları nı boşver her çocuk bir olmaz Allah acılarını göstermesin
Canim belki kardesini kıskanıyordur o altina yapiyor diye oda yapiyordur aslinda idrak eder tuvaleti 2 buçuk yaş .Mesela tuvalete beraber gidip onu tuvaletini yaptiği zaman kücük kücük hediyelerle ödüllendirsen.Onun kardesinden daha akilli olduğunu,daha temiz olduğunu söylesen belki yapmaz altina .Ama yinede bunlari yapıyorsan yapıyorsa hala altina zamani vardir kuzum 3 yasina kadar en gec 3 bucuk yasina kadar doğal olabiliyo bu süreç. Sen yinede kendini çok yorma çok bunaltma herseyin ilaci zaman
Bir ben daha varmis canim 3 yasinda kizim var hala bezde tuvalete oturmuyo agliyo ne yapiyorumsa olmuyo bi yandan 38 gunluk kizim hic susmuyo agliyo uyumuyo evin isi yemek cocuk derken bitmis durumdayim esimde yardimci olmuyo bide ustune her gun laf isitiyorum esimden allah yardımcımız olsun cok zor anne olmak
Canm ödül ver kızına çişini he söyleyip tuvalete yapınca alkışla sevin ve küçük seveceği birsey ver
1,491,510 soru
24,372,157 cevap
348,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın