0 oy
392 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Kizlar  10 gibi  kahvaltı yapıyorum domates  salatalık  zeytin çay  peynir  ekmek  yok çay bide  5 de de akşam  az yiyoyiyomm sonra  sabaha kadar  yemiyoyom kilo verimiyim sizce  ekmek  yok hiç 

13 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Tabiki gunluk 3 lt su ic leslie yap
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunyeye bagli cnm bn dogumdan sonra oyle beslendim 1 haftada gitti dogum kilolarim
0 oy
tarafından
Verirsin de birden spor yapmadan kilo vrince bende sarkma oluyor göbek felan spor şart bence canım evin içinde yapılan egzersizler bar onlardan da yapabilirsin 
0 oy
tarafından
Metebolizmana bagli kuzum kimisi yesede almiyo kimisine bi bardak su yariyor
0 oy
tarafından
2ogunle verirsin ama sagliksiz verirsin en azindan 3 ogun yap oglen yogurt meyve ye yada sebze

Aksamda sebze veya meyveyle tamamla
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Valla fıstık gibi olursun 
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ben o hatayı yaptım. Aç kalarak sadece metabolizmanı yavaslatirsin.  3 ara ,3 ana öğün şeklinde beslenmelisin.  Giden kilonun çoğunluğu kaslardan olur yoksa.
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Bol su iç spor da yap
0 oy
(38 puan) tarafından
Evet canım aralıklı oruç mantığında ki gibi yapıyorsun verirsin bol suda iç 
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Verilir aöa eşliğinde hareket etki sarkmasın 
0 oy
(322 puan) tarafından
Yediklerin çok az bence veririsin ama vitamin ilacı kullan çünkü ekmek yok tatlı yok yağlı yok birde gundeniki öğün de göz altlarin morarir direnç siz kalirsin vitamin ilacı almalısın
0 oy
tarafından
Önemli olan az yemek değil metabolizmayı canlı tutmak.

Ben diyetisyene gidiyorum günde 4 öğün yiyorum.3 haftada 4700 gram verdim kaçamaklara rağmen.
(42 puan) tarafından
Merhaba canım öğünlerin nasıl acaba ve spor yapıyor musun . Bende arkadaş gibi yapiyorum spor yapamiyorum . İki haftada sadece bir kilo verdim
tarafından
Yok canım spor yapamıyorum malesef.
Diyetisyenim her hafta listemi degistiriyor.Surekli aynı listeyle devam edilmiyor.
Ve diyet listesi kişiye özel oluyor.Tahlil vs.istendi ve ona göre hazirlandi
(42 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(677 puan) tarafından
Ilk başlar verirsin ama sonra vücut direnç gösterir.haftada bir gün ödül günü yap akşam mesela ağır bi yemek ye.birde mutlaka spor yap acayip etkili leslie boosted videosu var 30 dk.gunluk yap bir haftada farkı görürsün.ara öğün koy ara ogundede ya kayısılı çay yada yeşil çay iç ve yanında badem yada fındık ye.sebze yemeklerin 6 yemek kaşığı pilav makarna 3 yemek kaşığı olsun.aksam mutlaka ayran salata olsun.bir haftada 2 kilo garanti bunlarla :) 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 617 göst.
0 oy
7 cevap 105 göst.

404,533 soru

12,118,529 cevap

36,468 kullanıcı

...