Kuzumm? Ne? Bu postunu yeni görüyorum. Kız şaka de? Böyle bir nimet böyle bir rahmet daha yoktur yeryüzünde... kii araları 2 yaş olmuş olacak çok aşırı yakın değil ki. Benimkilerin arası 1 buçuk yaş olacak. İnan ki zorluğunu bile Rabbim öyle bir sevdiriyor ki ^.^ hele 15. Haftada ilk hareketlerini hissettim o ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bocalamış olan halime çok kızdım. Korkmuştum, şaşkındım oğlum 9 buçuk aylıktı. Nasıl yaparım diyordum 1 hafta boyunca bi elim karnımda bir elim kafamda tedirgindim hep... sonra dedim kızım manyak mısın? Sen nasıl müslümansın? Bu senin iman etmiş halin mi bir de? Kıldığın namazından oruç tutan ağzından utan... dünyam döndü resmen... teyzesi bir de kızmış. Bir tane de kız nasip etmiş Rabbim Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. İleriyi düşündükçe öok çok mutlu oluyorum. Birincisi 27 yaşımdayım ve bu genç yaşta 2 evlat annesi olma fikri ( bu devire göre yani ) oğlumun artık sadece benimle tüm gün evde sıkılmayacak olması fikri( babamızı az görüyoruz) aralarındaki yaş farkı çok olmadığı için birbirlerini anlayacak olmaları fikri(ergenliği saymalayım ) ve en çok da benim tümm bunlar için enerjimin varken bunların olup bitmesiii çok hoşuma gidiyorr. Yavrum şu an 15 aylık ve göbeğimi açıp, 'aaaaiiy bebbee ' diye karnımı seviyor. Öpüyor çok güzel duygular inan ki tek üzüntüm var tandem yapamadım. Ben tandem emzirmek istiyordum ama işte sütüm sarı süte döndü hep gelir sandım. Kiminin hiç kesilmiyormuş. Ne biliyim bi tek o kaldı içimde. Gerisi hiçç. İnan ki dünya hiç...
Ben aldırmıyom istemiyorsan kapı orda deseydin bu ne terbiyesizlik yaaa
Madem çocuk, istemiyo uçkuruna sahip çıkacak dikkat edecek herşeyi kadından beklemiycek yazıklar olsun böyle adamlara
1,499,990 soru
24,498,861 cevap
358,134 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın