Eşim yıllık izne ayrıldı ailesinin yanına gitti erzuruma 4 gün orda kaldı biz oğlumla(9 aylik) birlikte izmirde evde tek başınıza kaldık kaynanamla.aram iyi değil zamanında çok çektim onlar yüzünden görüşmüyorum o yüzden biz gitmedik bi de malum virüs hava alanlarında çocukla gezmek istemedim o arada da oğlum rahatsızdı zaten hiç yemedi içmedi anlamı mızmızlandı durdu eşim de gelince bende ilgilenilenicem yardım edicem sana falan diye konuştu bu arada hala yıllık izni devam ediyor 1 hafta daha var bitmesine neyse dün akşam geldi eşim eve oturdu bütün gece mal gibi tv izledi oğlum gidiyor bacaklarına tırmanıyor kucağına bile almıyor dün gece ağlayınca kalkıp ilgilendi sadece sabah kalktığında saat12 olmuştu 12 den beri de hastaneye gitti ( corona testi istemisler iş yerinden onun için) ama pazartesi de halledebilirdi sonra eve geldi telefonunu evde unutmuş onu aldı berbere gidiyorum dedi cıktı 2 saat berberde oyaladı simdi de araba yikiatmaya gidiyorum diyor sınır oldum ya kızdım bende sozde yardım edecektin kı.cının üstünde oturduğun yok dedim haksız mıyım sizce