Aynen canim, ben hic yalan konusmam konusan annem dahi olsa gozumden düşer ve asla guvenimi kazanamaz. Bir olayi kendi gözümle görmezsem, senin bana dediginle gidip başkasına soyle böyle oldu demem. Uyumluyumdur hep elimden geldigimce. Cok sinirliyim ama bir okadar yumuşak merhametli sabırlıyim kin tutmam bir tuhafım ıste:) ablam memlekette yaşıyordu esinin isi nedeniyle annem ve bana yakin geldi. Annem ile ben aramizda bir sokak var. Ablam öyle fesat oyle sinsi ki. Yanima gelir annem babam kardesimlerimi kotuler, annemin yaninda melek kesilir. Ben bahsettigi konudan soz edince bana döner der sahra olur öyle seyler ne abartıyorsun abarttigim birsey yok konunun aslini astarı ne diye soruyorum. O bir yil oldu geleli, anne baba kardeşlerim hep dusman gibi olduk. Ben 17 yil oldu evleneli annem kardeslerim yengeler ile ic iceyim bir gun kimseyle bir sorunum olmadi olur insanlik hali hep bu sekilde düşündüm. Haksizliga hic gelemem canimin cikacagini bilsem, dogru kimse lafımı söylerim ama böyle sinsi insanlardan cok korkarım. Şerrinden Allah'a sığınırım