Çok basit biri var hayatında
Günahını almak istemem Allah bilir naptigini ama benim eşim öle bişe yapsa kesinlikle alırım telefonu elinden bakarım kavga mı ediyor vermiyor mu duvara vurup telefon u paramparça kırarım senin güvenini sarsıyor sen aynini ona yapsan erkeklik duyguları kabarır gizlice bak şifresini ogren uyuyunca al bak
Valla benim esim de bu aralar telefona cok düskün olmus Ama Ben yine de arada telefona girip bakiyorum canim ne var ne yok diye sende Mutlaka kontrol etmelisiin.. Insan oglu cig süt emmis derler bu devirde kimseye güven olmaz esine güvensen karsidakine güvenemezsin vede Ben bu sifreleri de cok sacma buluyorum siz kari kocasiniz tabikise bilmelisin ve özeliniz olamaz..
Super backup var play storda caktirmadan yukle bildirim ayarlarini kapat butun gun aramalarini konusmalarini ve mesajlarini kaydedio ben yeni kesvettim ama ilk once kendine yukle butun ayarlarini ogren bildirimlerini falan kapamasini sonra klasor icine gizle aksam gelince ac kayitlari dinle nolari bile gosterio mesajlarida
Benim esimde cok oynar telle ama oyn mac yada okey ilgisini ceken bi oyun bulur baslarda baya takilir bunalana kadar oynar eve gelir biraz zaman geciririz snra iki uc saat oynadgi bile olur kizarim flan ama disarisi gezmesi ortami icmesi vs sukurler olsun yok onunda stresini atmasi lazim ses etmiyorm oyunun seside hep acik olur tel elindeyken baska bi ses video duyarsam aninda sorarim valla reklam der oyunda araya giren reklamlar ve hep yanimda oynar teli ortadadir yatacagmiz zaman bana verir sarja takarim sifremizi biliriz bu ara bebekten dolayi uyuyamaz ise gidecek diye salona geciyorum bebisle sabahliyoruz teli ortalikta kalir hep yanina almayi bile unutur anlattiklarini ben yasasam ya cok sakin kalir gununu beklerdim yada kiyameti koparir herseyi ogrenirdim
Yani haklısın çok saçma dil çıkarıp atması. Bı de üstüne yakan diyor kimseye atmadım. Whatsabini sil sonra geri yüklerken mesajları eğer yedeklemişse kime attığı belli olur öyle bı bak derim
Valla gaza getitmek gbi olmasn kendimden misal veriyorum. Esim telefonunu ne zaman elime alsam versene bi isim var deyip geri aliyodu kenara koyuyodu. Yine bign aynisini yapti vermiyorum dedim inada bindirdi. Al dedim patlattm duvara. Iphonems pahaliyms gözüm görmedi sinirden. Bi de sifre koyucak ben bilmiycem o sifreyi? Eze eze açarım o sifreyi
404,280 soru
12,111,426 cevap
36,444 kullanıcı