Bana kitap olsun yeterki ama roman okumayı çok severim ahmet ümit 'in kitapları çok güzel bab-i esrar ı ve beyoglunum en güzel abisini okumuştum onun haricinde Albert Camus un kitaplarını seviyorum Elif Şafak 'ın Georg Orwel in. Daha bir sürü sayabilirim
Hiç kitap okumuyorum
En son hamileyken okumuştum
Çok imrenirim kitap seven insanlara.
Aslında tüm kitapları çok seviyorum ama bizim cumhuriyet dönemi kitaplarına bayılıyorum. Şuan %60-70'ini falan okudum ama hamilelik araya girince biraz ara verdim ama en kısa zamanda tekrar alıp alıp okumaya devam edicem
Bana böyle aksiyon bilgili yani icime işleyecek ayni zamanda anlatimi guzel bir kitap onerin okuyayimm
Valla kafama gore kitap bulamadim şu sıra kendimi okuyorum sadece
Daha çok islami kitaplar okurum. Hâdis fıkıh ağırlıklı. İslami roman okumayı da çok severim. Onun haricinde çocuk eğitimi ile polisiye kitaplar da ilgimi çekiyor. Kitap alışverişi yapmam lazım sanırım. kitaplığıma biraz da polisiye eklemeliyim en etkilendiğim kitabı da söyleyeyim
Alnımdaki Işık. Yazarı Mehmet alagaş. Okuduğumdan beri hemen herkese öneriyorum..
Çok severim kitap okumayı sürükleyici olmalı ve türk yaxarlarının romanlarını severim
Piraye
Mutluluk sokağı
Kimsin sen
Gibi gibi luan da da güzel bir roman arıyorum
1,499,737 soru
24,495,160 cevap
357,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın