0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
1 haftadr gozlemliyorum. Eline araba veya yerde surebilecgi bsii aliyr yanina uzaniyr eliyle bi ileri bi geri suuryr 1 2 saat hiv dokunmasan hatta yatana.kadr bunu yapior . Cagiriyrm bakmiyr bile aldgndada kiziyr . Bu nedemek ben bi cpzum gerltremedim bilgisi olan.varmi

9 Cevaplar

+1 oy
(902 puan) tarafından
Canım bence psikiyatriye götür seni korkutmak istemem ama otizim belirtileri bu tür şeyler bence götür için rahatlasın
(191 puan) tarafından
Otizimmi ne . Saka mi gercektnmi. Ama oglum 1.5 yasnda bilmezmiydik simdiye kadr
(902 puan) tarafından
Kuzum korkma benim dememle otizim olacak değil hemen ama ďalgınlık ve seslenildiği zaman bakmamasi bunun belirtisi sadece doktorlar böyle diyor yani götür için rahatlasın bizim burdan yorum yapmamızla öyle olacak değil endişe etme lütfen sakin ol
(1,164 puan) tarafından
TV den telefondan uzak tutmaya çalışın. Bu yaşlar önemli. Bol bol konuşturun dalıp gitmesine izin vermeyin.
(191 puan) tarafından
Ama sence 1 haftadr bu var oncedne bilmezmiydik
(191 puan) tarafından
Telefon hic vermiyrm tv de saati var o satn disina cikmiyrn
(1,164 puan) tarafından
Yeni bişeyse durgunluk vardır. Önemli bişey değildir bence
(191 puan) tarafından
Foto attm bakarmisin
(902 puan) tarafından
Otizim sonradan belirti göstermeye başlar yani bunu çocuk büyüdükçe farkedersin  bunun yanı sıra çocuklar azı dişlerini çıkarırkende durgun olurlar ama seslendiğimizde bakmıyor oyuncağı elinden aldığımızda tepki veriyor demişsin amacım seni korkutmak değil asla ama götürmende fayda var.
(191 puan) tarafından
Azi disi au anda hangisi bilmiyrm ama arkda 2 tane dis cikaryr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacim bn yazıyı okuyamadim
(191 puan) tarafından
Oglum  1 haftadr eline araba alip yere uzanip ona dalip gidiyr . Bi ileri bi geri suruyr dalior. Cagiryrm bakmior bile  uykuya bazen ole dalior
0 oy
tarafından
Bizimki de arabalarla yatarak oynuyor genelde 
(191 puan) tarafından
Ama bu oynamiyo dalip giduyr bi ileri bi geri yapior
tarafından
O oynamak iste arabayla başka nasıl oynasınlar küçükler henüz ama bizim ki dediğin gibi saatlerce oynamıyor birkaç dakika oynuyor fotoğrafı da gordum aynı bizim oglan
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz
(1,164 puan) tarafından
Otizmle alakası yoktur o zaman. Ya bişey sorucam 1 buçuk yaş aşısını oldu mu
(191 puan) tarafından
Foto attm.bakarmisin
(191 puan) tarafından
Yok  20 gun snra grcek 1.5 a ozaman.olacak
(1,164 puan) tarafından
Anladım bazen 1 buçuk yaş aşısının yan etkileri olabiliyo. Bence ciddi bişey değildir.
(191 puan) tarafından
Ins degldir
0 oy
tarafından
Üzülme annesi cok tatlı paşa maşallah kırgınlık vardır
(191 puan) tarafından
Ins oledir ins. Cok degsik geldi bana.cnku
0 oy
tarafından
İsmine seslendiğinde bakıyor mu ona temas etmene izin veriyor mu ?
(191 puan) tarafından
Kucagima alfgimda ciglik qtyr ama bazrnde kendi gelior kucagima
0 oy
(713 puan) tarafından
Canım bı doktora gözük nöroloji doktoruna yorumlara baktım da bildiğim kadarıyla otizimli daha farklı oluyor ama anlattığın şey bi ihtimal diyeyim bak küçük bi ihtimal epilepsi olabilir küçük yaşta zor farkına varılıyor bu hastalık dalıp gitme bi nevi kitleniyor o zamanda şimdi belki dersin öyle nöbet vs. Geçirmiyor diye ama onların ilk aşamalarında dalıp gitmek var eeg testine sokarlar çıkar herşey
(191 puan) tarafından
Bugun aradim ranfevu yoktu ins alicam soracam
0 oy
tarafından
Bilemedimko ya göz temasi kuruyirmu 1.5 yasindaki çocuğun uzun süre dalmasi normal degil
(191 puan) tarafından
Goz temasi kuruyr herseyi normal sadece bole dalior ve seslendgmde bakmior
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Erkek cocuklari arabalarla oynamayı sever çok hareketliyse yorgun dâhi olsa yinede bı ileri bı geri oynar. Arkadaş otizim demiş ama bence öyle bişey olsaydı şimdiye kadar anladınız  bide otizimli çocukların enselleri  kalın olur gözleri çok küçük olur yüzlerinde de anlarsınız bence bebeğiniz normal sağlıklı bı bebek ama içinize şüphe düştüyse bı doktora görünün
(895 puan) tarafından
Canim anlattiklariniz down sendromu icin gecerli.otizm tipik olarak bi degisiklik olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

413,634 soru

12,451,673 cevap

46,330 kullanıcı

Kategoriler

...