0 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhabalar 3 aylık hamileyim ve sürekli dinlenmeye ihtiyaç duyduğum zamanlarda uzanır biraz dinenirim ama evimi temizledikten sonra yaparım herzaman ama kaynanam bugün beni rezil etti kıçının üstünde oturmuyo sürekli uzaniyor diye laf etti çok zoruma gitti aynı evde kalmak gerçekten bazen çok zor oluyor kendi annem 3 gelini var 3 unede asla tek kelime etmezdi merdiven sildirmezdi yatak kaldirmalarina izin vermezdi ama bunları kaynanam bana yaptırıyor düşük tehlikem olduğu halde benim gibi olan bayanlar varmı..

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç takma sen gebesin dinlen uyu sağlıklı beslen ne iş ne başka birşey senden ve bebeğinden önemli değil bacim istediği kadar konuşun af edersin ama itte konuşuyor.
tarafından
Eşim ayrı ev istemio ailesiyle kalmak istiyor birtane kaynım var oda 2 yıl sonra evlenir giyimden başla herseyime karisiyolar hastaneye gidiyorum niye gidiyorsun bidaha gitme bişey olmaz diolar
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Kocan bi zahmet anasiyla konussun hem isinj gücünü yapiyosun düsük tehliken olmasina rağmen hemde uzanip dinleniyosun diye laf işitiyosun  kaynanan bayaa sorunlu belli Allah yardimcin olsun insallah tez zamnda ayri eve gecersin
tarafından
Eşim zaten kaynanamdan beter annesi biyeri temizledin hesap soruyor uzanmama izin vermiyor aile binasindayiz gidip gelmeme karşılar insanlık hali evde bunaliyorum gezmeye goturmezler çok gezmek iyi değilmiş 6 aydır evliyim 3 defa gezmeye gitmisimdir oda benim zorumla
(7,933 puan) tarafından
Allah kocana akil fikir versin cnm kimseyi takma sen sadece bebegine odaklan ne derse desinler
tarafından
Severek evlenmekte güzel bişey değilmiş bunu anladım hiçbisey istediğim gibi gitmio kurduğum okadar hayal boşu boşunaymis
(7,933 puan) tarafından
Bazen hayirlisi neyse ona birakmak lazim kuzum cok haklisin ama kadermis demekki
0 oy
(815 puan) tarafından
Kız benimki 7 aylıkken tavan sildirmeye çalıştı onlar da kadın bu yollardan geçmiş ama gel gör ki en büyük köstekler boşver hiç üzülme sende deseydin ya yatıyorsam işimide yapıyorum diye 
0 oy
(359 puan) tarafından
Yaptırıyor ne demek yapma ama işte arkanda erkek gibi koca olacak o da ayrı bi şey 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
En güzeli bu halinle Allaha havale et onu. Allah yardımcın olsun canım ınsallah bir an önce çıkar kendi yuvanı kurarsin
0 oy
(288 puan) tarafından
Yorumlari faln okudum da resmen sende kendimi gördüm bende yeni hamileyken kaynanam banada öyle yapardi Üstüne yetmez eşimi de bana karşı doldururdu eni sonu olmadı küstüm babamgile gittim bir ay kaldim snra araya tanıdıklar faln girdi ben geri geldim ama evimi de ayırdım benim evim olmasina rağmen ben bir yiyip içiyordum şimdi altı üstlü oturuyoruz ama yine de kafam rahat değil elinden geldigince kocanın aklina gir o evden hatta mümkünse o şehirden uzaklas yoksa günler geçtikçe evliliğin daha kotu olacak bende bir yıldir evliyim inan bir kere olsun gezmeye gitmedik sadece doktora gidiyorduk o kadar
(288 puan) tarafından
Bide sakın ola ki canını sıkıp ağlama ben bunlar yüzünden her gün ağlıyordum eşimin de zerre umrunda değildi şimdi nasıl pişmanım bir bilsen sakın ağlayıp da kendini de bebegini de yıpratma o karnında herşeyi hisseder bak benim kızım hala çekiyor onlar yüzünden ara sıra bak hep iç çekiyor ona hamileyken çok agladigim için
tarafından
Eşim annesine çok düşkündür benden çok annesini sever ayrı evi 3 kez dile getirdim kaynım evlenince biz cikicaz bana trip atıyordu sonrasından sürekli bir tartışma halindeyiz
(288 puan) tarafından
Benimde eşim öyle annesi bana neler dedi neler ağzını açıp tek kelime etmedi ama ben ufak birşey desem dünyanın lafini yerim dedim ua sende kendimi gördüm resmen ya iki seçeneğin var ya böyle kabul edip içine atıp devam edeceksin yada bosanacaksin başka çaren yok çünkü düzelmiyor
(288 puan) tarafından
Ha ama evi ayır başka bir şehirde yaşamaya başlarsan belki bir ihtimal ama yanyana iken imkansız
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun cnm. Ama ne derse desin dinlen hamileligin tadini cikart. Duymamazliktan gel
0 oy
tarafından
Ayy asla o tavizi verme hersey bizim elim8zde aslinda ilk basta tepkini koyarsan sana birdaha öyle bisey demz ama.sesiz kalirsan birdaha yapar haddin8 bildir soyle sen ve senin işin benm bebgimden onemli degil birdaha bi yorum yaparsan ahkkimda kocami annemlere gider orda dinlenirim 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Konussun dursun, düşük riskim var benim en cok sejin anlamani beklerdim anne ama belli ki onemsemiyorsun ne beni ne torununu de yapistir lafi.
0 oy
(10,884 puan) tarafından
O yollardan bende geçtim Allah sabır versin inşallah
0 oy
tarafından
Biz köyde  yaşıyoruz cnm  tarla falan var eşim beni göndermedi kaynanam herkese dermiş iste evde yatiyo  ne olcak  ben calisiyon  diye cocuk doğdu sırf  lafından  biktigim  için  oğlumu  7 aylıkken bırakıp  emzirmeyi kestim tarlaya gittim 2 ay çalıştım ondan sonra cocuk hasta oldu  diye evde kaldım bu seferde tarlaya gelmiyo diye kaynana olcak yine  laf etti kardeşleri  falan dedikodumu  etti  herkeste vardır az veya çok 
0 oy
(555 puan) tarafından
Cnm şimdi ne desen ne yapsan boş eğer eşin arkandaysa cik çünkü bitmez cilen kendimden biliyorum
0 oy
tarafından

Yok şükür ama kaynananın böyle yapmaması lazım ya :(

Allah yardımcın olsun canım 

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsn canım  kötü insanla uğraşmak zor
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Bana oyle dese az sagima doner uzanirim az soluma doner uzanirim 
0 oy
tarafından
Kocan bide anasının ağzına bakiyosa işin gerçekten zor 
0 oy
tarafından
Ben 4 sene kaldım cnm aynı evde cok zor anlayıssız vicdansız bencil kişilerle olmak ama allaha cok sükür esim hep benım yanımdaydı ayrılmayı istiyordu maddı durumdan ayrılamadık ama allah o kadar buyukkı bir iş verdi rabbim ve ayrıldım 3 yıldırda ayrıyım cokta mutluyum esimle görücü üsulu evlendık bu yuzden aynı evde kaldım 
0 oy
(292 puan) tarafından
Ayyy herkes aynı canım yaaa ben de iki yıl kaldım kaynanamla hamile kaldım sürekli uyumak isterdim arkamdan konusurdu babasının evinde uyudugu vardı sanki( babaların evi köyde bu arada) bana sürekli laf atardı hazr yemek yemeyi bilirsin diye elimden geleni yapmaya calıaırdım hamileliğim cok zor gecti benim ama yine de her işe kosturmaya calıstım erken dogum yaptım onun yüzünden sırf konusmasın diye sabah aksama kadar temizlik yaptım sekiz aylık hamileydim biraz da kiloluyum tencere citiledim mutfak dolaplarını sildim ve o gece erken oldugu halde suyum geldi cok yordum kendimi simdi ki aklım olsa ooooooooo bebegim Bi yasına gelene kadar orda kaldım en sonunda dayanamadım agzınıma geleni saydım ve evimi ayırdım keske en bastan yapaaymısım 
0 oy
tarafından
Aynı ben kızımda evleri dubleksi koca koca halıları taşıyıp indiririmde koltuk kanape çekerdim hatta 40. Haftamda bana cam sildirdigini bilirim. Şimdi görüşmüyorum rahatım inşallah sende tez zamanda kendi evine çıkarsın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,544 soru

24,387,426 cevap

349,075 kullanıcı

...