0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4senemiz bitti gece 12 den sona kocam geldi sarıldı öptü ve insan en güzel gününü hiç unuturmu unutmadım tabi dedi . Bende agalaycak tim zor durdum sadece zor günler geçiriyor madii açıdan .ama benim için sen ve çocuklarım değeri tarifsiz dedi onu çok seviyorum kızlar iyi var canım kocam ♥️dua edin su sıkıntıları atlatalım insallah

8 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun. Sıkıntılar elbelt gelir geçer. Sevginiz hep kalsın ama<3

tarafından
Amin canimm tesekur ederim
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bizim de bi kaç gün önce ilk evlilik yıl dönümümüzdü eşim değil hediye almak kutlamadi bile üstüne bide ta gece 1 de eve geldi :( 
tarafından
:((( hediye zaten onemlindegil ama hatırlanmak istiyor insan
(285 puan) tarafından
Tabiki bir kere öpüp de evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun deseydi bana dünyaları vermiş olurdu ama nerde bir yıldır evliyiz öyle bir gün olsun durduk yere opmemis
tarafından
Belkide bellinedemiyr oda kuzu
(285 puan) tarafından
Belli etmedikten snra ne anlamı var ki o sevginin daha 20 yaşında bir kadinim bnmde hayallerim isteklerim var bnm de ilgiye ihtiyacim var hem seven insan eşini üzer mi
0 oy
tarafından
Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın üzgünüzdeki kara bulutları biran önce yok etsin inşallah 
tarafından
Amin canım.amin insallahh siz naptınız en son isten ciktim diyordun
tarafından
Babam sağ olsun eşime iş buldu 2 haftadır çalışıyor eşim bizde annelerdeyiz zaten annemler bakıyor bize ben ise giremiyorum maalesef yerimden kalkamıyorum çünkü rabbim beterinden korusun
tarafından
Ya ne güzel.. hayırdır noldu sana
tarafından
Bağırsaklarımda kist var mış 1 aydır ishalim yemek yer yemez tuvalete koşuyorum resmen 1 ayda 3 kilo verdim zaten zayıftım iyice zayıfladım yataktan kalkamıyorum o derece kötüyüm
tarafından
Ya çok geçmiş olsun canimm
0 oy
tarafından
Allah daim etsin mutlulugunuzu ❤️
tarafından
Amin canım çok sagol
0 oy
tarafından
Kız siz ne güzelsiniz maşallah 
tarafından
Tesekur ederim canım:))
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Mutluluklar ⚘⚘⚘
tarafından
Tesekur ederimm :***
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Sıkıntılar gelip geçici ama sevginiz saygınız baki olsun ☺ mutlu huzurlu yıllar kankimm♥️
tarafından
Tesekur ederim kuzumm hepimizin mutluluğu daim olsunnn:***
0 oy
tarafından

Inşaallah canım nice nice yillariniz olsun insaAllah <3

tarafından
Sağol yavrum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 521 göst.
+1 oy
9 cevap 390 göst.