Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Karantina süresi negatif ve pozitiflik
0
oy
451
göst.
27 Eylül 2020
Diğer
kategorisinde
Lilim
(
301
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba bayanlar pozitifim yazmıştım daha önce bana 10 gün eşime 14 gün karantina verildi sebep bizim 4 gün önce bulaşmış olma ihtimalimiz oluyormuş o sebepten.neyse bana 1inde karantinan bitiyor diyorlar ama gelip test yapılmayacakmış direk sistemden negatif diye düşecekmişim e belki iyikeşmedim neye göre bu işleyiş belki dışarı çıkacam nede olsa karantina yok diye ve herkese virüs saçacam nasıl oluyor böyle bilen aydınlatsın hayrına lütfen bi yerde okudum 10 günden sonra bulaştımıyor mu ne yazıyordu böyle bişey mi var
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Aynen sistem cok saçma
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Direk buluşmaya davet ama bu bakalım belki gelşrler
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende suan karantinadayım pozitifim 1 hfta kaldı bitmesine
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Zor oluyor mu ben öğrendim daha sonra zorlaştı ilk iki gün çok ateş titreme baş ağrısı oldu normal grip sandım sonra 2 gün çok iyiydim 5. Gün gidim test yapayım dedim pazartesi yani sonradan maske takmaya başladım bazen nefes almak çok zor sanki boğazımı sıkıyor gibiler öksürük arada tıkıyor derin nefes alıyorum aldıktan sonra öksürme ihtiyacı geliyor gözüm çok sulanıyor yanıyor nasılım bilmiyorum bide bebek var kocam da
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Cok zor hem hamilelik hem virus cok zor Allah kimseye vermesin. Ben ayın 12 sinde cumartesi gecesi bas ağrısıyla başladı sinüzit gibi burnuma vuruyordu bas agrım burun tıkanıklığım vardı pazartesi acile gittim bulguları az bulup test yapmadılar gecmezse 2 gun sonra gel yaparız dediler ben 4 gün evde hastalığı çektim cuma günü gittim test yaptılar o sıra koku ve tat kaybım gitti cumartesi kendimi iyi hissediyordum pazar test sonucumu görünce psikolojik çöktüm beklemiyordum pozitifi o gün karantinaya alındım her gün bisey yasadım eklem agrisi oldu bi gün diger gün sicak bisey icinde boğazdan mideye giderken yanma oldu diğer gün halsizlik her gün biseyle karşılaştım
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim tez şifa versin sana bana herkese inşallah Benim de hergün bi şey çıkıyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Eylül 2020
Efeminnnnn Annesi
(
2,099
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bizim akrabalardan da olan oldu kimseye testi tekrarlamadilar gerek yok dediler bende anlamadım bu isi bı ablam hala nefes almada zorlanıyor test yapmadılar goguscuye gidiyor tedavi icin
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim de mesela arada tıkanıyorum öksürük geliyor nefes alırken ağrım oluyor iyi oldupumu düşünmüyorum eve gelen giden de yok
27 Eylül 2020
Efeminnnnn Annesi
(
2,099
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen gelmiyorlar canim galesizler
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelmesinler bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
Enes2020
(
4,038
puan)
tarafından
cevaplandı
Aferin o a ptallara rezillikleri diz boyu bı de kalkıp biz mukemmeliz harikayiz diyorlar Allah belalarını versin benim kardeşim 20 gün sonra negatif oldu bı kaç ay süren de varmış bunlar napıyor ya
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çıkıp bulaştırayım o zaman
27 Eylül 2020
Nazar
(
2,047
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla öyle 14 günde negatif olmayan tanıdıklarım var benımde
27 Eylül 2020
Nagiş❤️
(
13,401
puan)
tarafından
yorumlandı
Negatif olma süresi değil mühim olan bulaştırma ihtimalin ilk 14 gün kuluçka evresi üreme evresi dinlenme evresi
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
14 gün sonra bulaştımıyor diye mi bu kadar rahatlık çok saçma :( e peki 14 gün içinde iyi olmayan pozitif sen öl kendi başının çaresine bak diyorlar kırk yeri aradım kızım ateşlenince bana 112 ara gelip alsınlar çok kötü olursa dediler bi Allahın cezası gelip eve bakmadı ki benim imkanım vardı şükürler olsun sanki içime doğmuş olmadan bir hafta önce kızım 6 aylık oldu özel doktora götürdüm iyice baksın diye sonra zaten hasta olduk adamla telefonda sürekli taciz ediyorum o olmasaydı ne yapardım kızım için ne geldiyse aklıma hep sordum Allah öyle doktordan razı olsun işini yapmayana haram zıkkım olsun
27 Eylül 2020
Nagiş❤️
(
13,401
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım sistem bu kardeşimin kız arkadaşı oldu o da kamuda çalışıyor 10 gün sonra işe döndü ben kendimden şüphe ettim yapmadılar bile test
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bana esimle 14 gun karantin verdiler 14 gunun sonunda test yaptirmaniza gerek yok disari cikabilirsiniz dediler cok sacma herkes 14 gunu doldurunca iyilesiyo mu goruntu olarak hicbiseyimiz yoktu turp gibiydik ama icimiz rahat etmedi negatifi gormeden disari cikmak istemedik hastaneye gidip ornek verdik yine pozitif cikti sonuc olarak 1 ayda atlattik kendini iyi hissediyosun diye viruslu olmadigin anlamina gelmiyo sacma sapan bi sistem yapmislar ondan sonra virus niye bitmiyo bitmez tabi
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bilemedim bana doğru gelmiyor test yapılmalı
27 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yapilmali tabiki biz doktorlarin lafiyla disari ciksaydik kim bilir kac kisiye bulastiracaktik ki o sekilde kendini iyi hissedip disari cikip cok bulastiran var yani hep de halka suc bulmasinlar yani kendilerinde de bi bosvermislik var yasadigim icin bu kadar rahat konusabiliyorum
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
Elif&hanim
(
5,483
puan)
tarafından
cevaplandı
Annem de yeni iyileşti ona da 2. Testi yapmadılar, ama bulaşma zamanı 14 gün içinde geçiyormuş. Zaten çıkarken maske ve mesafeni ihmal etmezsin, işin olmadan çıkma bağışıklığın düşük demişler
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Kötü niyetli olsak herkese bulaştırurız
27 Eylül 2020
Elif&hanim
(
5,483
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki orası ayrı mesele, uygulama çok ama çok saçma ilk başlardaki gibi negatife dönene kadar test yapılmasınlazım bence de. Ama bulaş olmuyo diye yapmıyorlarmış
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Bulaştırmıyorsa iyi o zaman
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
Nagiş❤️
(
13,401
puan)
tarafından
cevaplandı
Bulaş riskin düşüyor 14 gün sonunda canım yani artık bulaştırmıyorsun
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım bende tahmin ettim öyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
Melekkkk
(
47
puan)
tarafından
cevaplandı
Maalesef öyle canım kardeşim hemşire bazen evinde virüslu kişilere bile yapmiyorlarmis belirti gostermese karantina da kal diyorlarmış 14 gün sonunda da test tekrar etmiyorlar ne yazık ki sistem çok saçma valla bile isteye vakayi arttırıyorlar.
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim eşim için direkn dedikleri şey ben pozitif olduğum için ona test yapmıyoruz oda poztif olmuştur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2020
Nur ela
(
3,805
puan)
tarafından
cevaplandı
14 gün sonunda olmezsen sorun yok diyolar demekki. Normallesti iyice bu salgın. Kimse takmiyo.
27 Eylül 2020
Lilim
(
301
puan)
tarafından
yorumlandı
Sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz