0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Atillanin eline bir porselen tabak verdi çocuk kendi kendine oyun oynarken al oğlum bu tabağı kir dedi cam tabak eline de kaşık verdi ne yapıyorsun dedim alsın kırsın tabağı dedi nie kırsın dedim zaten çatlayik aticam kırsın bari dedi bende çatlaksa at çocuk kırık bir de elini mi kessin yani al elinden dedim nolcak sanki kırılsa diye bir de tosurdaniyor ya ben mi çok ince düşünüyorum bu kadın mi normal değil cidden artık mantıklı davranış görmek istiyorum ya cidden ne biçim bir insan anlamıyorum çıldırıcam ya artık sınır ola ola maf oldum sınır hastası oldum çıktım ya. Bin kere söyledim mesela sen hastasın kendi kasığından çatalından yemek verme çocuk hastalanır bak dedim sırf inat olsun diye pencereden bakıyorum gizli gizli kendi kasığından veriyor çocuk hastalanmis mi acı mi çekmiş umrunda değil yani 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cocuga birsey olsa sen suclu olursun bakamadi diye kendi yedigi b.klari demez ya
tarafından
Ya gerçekten inatlaşmak için yapıyor ben oğlumu düşündüğüm için söylüyorum mesela diyorum bak ben annesiyim ama ben bile oğluma mama kaşığıyla veriyorum kendi kaşığımla vermiyorum anne hastalansa hastanede yatsa ne yapcam ben diyorum düzünce söylüyorum ama hep aynı çok da temiz insan değil 10 günde bir banyo yapar elini bir sabahları yıkar falan geçen eliyle karpuz bölüp veriyordu anne elinle verme çatalla ver dedim hani kırıcı da konuşmuyorum kusup alınıyor sonra ve ben yokken kendi bildiğini yapıyor hep gerçekten yoruldum ya çatlak tabağı çocuğa veriyor kırsın diye kırılıp eline yüzüne batsa bie parçası gözüne kaçsa ne yapariz hiç düşünmüyor ya
tarafından
Bunlara  iyilik yaramaz bacim deveye diken insana bisey yapan lazim
tarafından
Yanı saygısızlık olmasın diye düzgünce söylüyorum uyarırken ben utanıyorum ama o utanmıyor ya
tarafından
Insan olan bi kerede anlar zaten
tarafından
Sana katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Kesinlikle tepkini koy o neki benim kaynanam agzinda cigneyip veriyodu şok gecirdim bak hatirladim tekrar sok gecirdim catlak karilar
tarafından
Agzinda yara olsa hastalik olsa cocugada gecicek heleki bi de basimizda virus var
tarafından
Üstelik akciğeri hasta kaynanamın kanser diyor doktor söylüyorum ama nerde
tarafından
Bnm anneannem kanser hastasi hic dokundurmuyom ne olur ne olmaz diye
tarafından
Ve kaynanamın dişleri de yok hep intihapli yarışı çekik hatta ya konuştukça sınır oluyorum ya
tarafından
Sen anlattikca bnde sunir oluyom kaynana na
0 oy
tarafından
Cahillik başa bela naparsın. Aklı olan yapmaz. 
tarafından
Gerçekten aklı olan yapmaz ben şüphe ediyorum
0 oy
(2,021 puan) tarafından
bazılarından  akıl  kanatlanıp uçuyor canm onunki de uçmuş 
tarafından
Gerçekten diyorum şüphe ediyorum aklından
0 oy
(945 puan) tarafından
Tam bi serefsilik bu ya al kır ne demek ya o kıymık eline girse o çocuğun nolacak sonra gelin suçlu .bide ağzından çıkan kaşığı vermek ne demek benim kaynanam da yapiyor onu geçen kendi babam da yaptı kızdım bı daha yapmadı. Ama kaynana anlamıyor . Bı şey olsa gelin suçlu oluyor
tarafından
Aynen öyle ya anlasa tamam da anlamıyor iste
(945 puan) tarafından
Sağlamdan tersle canım eşine de sürekli yapmasın diye

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 2,462 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 1,443 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy