0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Sünnet yaptıran anneler krem sürerken pipisine çok ağlıyo bezi kapatınca çok ağlıyo bu normal mi içim acıyo artık ya sizinkilerde böyle mi ne zaman geçicek 

8 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Ah acır tabi ya ağrısı oluyordur geçer zamanla biz yapmadık az daha büyüsün babası izin vermiyor 
(25,181 puan) tarafından
Sabahtan iyi diye calpol vermemişti şmdi verdim mecburen çok bagırdı :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kremi gazlı beze sıkıp oraya koyuyordum ben. Hiç ağlamadı yapışmadı da
(25,181 puan) tarafından
Gazlı bezde krem dikişlere değmiyor mecbur pipiye sürülüyor
tarafından
Ben bolca sıkıyordum oralarada değiyordu valla. Sürmeyle canı yanar
(25,181 puan) tarafından
Havadan sıkıyorum canım sürtmüyorum kremi yuvarlak şekilde sıkıyorum dikişlere doktor öyle gösterdi üstüne gazlı bez kapıyorum
0 oy
(3,397 puan) tarafından
Ben hic pipisine krem surmedim bezin pipisine denk gelen kısmına suruyordum doktor oyle demişti her altini actigimda batikon dokuyordum enjektorle bezine de krem surup kapatiyordum iki gune iyi olmustu acisi falan yoktu
(25,181 puan) tarafından
Doktor böyle gösterdi yukarıdan sıkıyorum kremi tüpü değdirmeden yuvarlak şekilde dikiş yerine sürüyorum gazlı bez kapıyorum
(3,397 puan) tarafından
Hmm her doktor farkli birsey söylüyor sen doktorun dediğine uy o zaman canim ama bizim doktorun demesi boyleydi ve bebegim cok kolay atlatti
(25,181 puan) tarafından
Bizimkide dün hiç ağlamadı böyle bugün sürerken ağladı tek başıma hem bacaklarını tutup hep sürmek çok zor oldu biyeribi acıttı acaba dedim dün ağlamadı hiç çünkü. Bacakları hiç durmuyo hep hareket ediyo
0 oy
tarafından
4 saatte bir ağrı kesici ver demişti bize doktor ilk gun 2. Gün 6 saatte bir 
(25,181 puan) tarafından
Dün ağlamamıştı krem koyarken bugunde sabahtan iyi diye vermedim ağrı kesici ama en son kremde çok ağladı verdim
tarafından
Düzenli vermezsen acı çeker canım kolay bir operasyon değil kesi ağrısı zor olur ama ağrı kesici o ağrıyı hemen alıyor hissetmiyor yavru
(25,181 puan) tarafından
Hep vericem artık iyi diye vermedim :(
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bize verilen krem sertti boyle parmagimda tutup boraz yumusatip uzerine birakiyordum ben beze degince agladigi icin bardak kesip koydum kagit bardak 
(25,181 puan) tarafından
Evet bizim kremde sert furacin krem verdi ondan heralde acıması
(4,234 puan) tarafından
Bizdekide furaderm mis baktimda ellerimi yikayip kremi parmagimla yumusatmaktan baska care bulamadim ben oyle aglamadi
0 oy
tarafından

Kız dünkü postuna dedim.oglunu sunnetmi ettin kız dedim cevap vermedin baa:getlost:

(25,181 puan) tarafından
Cnm postum kapandı dün görmedim evet cnm cumartesi günü ettirdik
tarafından
Neden kapandı kız .. olduda bitti maslalah ozaman tez zamanda iyileşsin paşa
0 oy
(292 puan) tarafından
Canım ben karton bardagın altını kesmiştim iki ucu da acıktı üçgen seklinde oraya yerlestiriyodum bez hiç degmiyordu pipisine her altını degistirdiğimde bardagın da degisiypdum cabucak iyilesti kremi de kus tüyüyle sürüyordum
(25,181 puan) tarafından
Cnm bardagı yapamadım ya kücük geldi pipisine agız kısmını mı koyucam
(292 puan) tarafından
Evet canım agız kısmını koyacan kestiğin taraf acıtır canını
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bize ilk bi kaç gün bardak koydurdu dr

Krem sürerken acırdı ama bardak olduğu için bezli olunca ağlamadı bi kaç gün sonra hatta çıkardım hiç ağlamadı şükür  bardak koyuyor musun
(6,920 puan) tarafından
Nasıl küçük kuzu sabit boyu bebeğin ne kadar lık ki o kadar küçük geliyor Minnacık pipileri var kuzm ztn.hangi kremi kullanıyorsunuz peki.
(25,181 puan) tarafından
Canım ben bardağın dip kısmını koymuşum o yüzden kücük kaldı yanlış koymuşum. Ağız kısmını koydum akşam üstü halka şeklinde kesip o zaman oldu doktor artık krem kullanmayın gazlı bezde kullanmayın dedi bardak koyup bezi kapadım akşamdan beri
(6,920 puan) tarafından
Ne çabuk krem kullanmayın diyor bnde çevreö de de ilk defa duydum bn bir buçuk hafta kullandım sıkıntısız atlattık görümcem de çevrede herkes kullan dedi dr.snn dr u anlamadım bn daha kaç gün oldu sanki o krem iyi ediyor.furacin miydi neydi bunu mu kullanıyorsn
(25,181 puan) tarafından
Evet cnm furacin doktor öyle dedi bıraktık dün şuan çok şükür daha iyi biz günde 4 defa sürüyorduk kremi o yüzden dikişi çabuk iyileşti ama pipisini ucu ina gazlı bez yapıştıgı için acırıyordu. Bi hafta önce arkadaşımın oğlu da sünnet oldu onlarda 3 gün kullanmış
(6,920 puan) tarafından
Gazlı bez hiç kullanmadım bn kuzu. İyileşmesi iyi bari ama bişey değerse acır tabi normal kuzu bn hiç bişey değitmedim sargısı vardı düştü o bile dediğinde çok acıyordu.bna kremi erken bıraktırmış gibi geldi ama tabi sn bilirsin cnm iyi olsun da tek

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 455 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (33,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masel (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 526 göst.