0 oy
591 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,788 puan) tarafından

Yaklaşık 2 hafta önce bebek alışverişi yaptık keşke yapmasaydık dedim aldığım ürünlerin hemen hemen aynıları var ve yarı fiyatına,ne kadar pahalıya almışız dedim canım sıkıldı resmen :getlost:

Neyse kızlar katalogları tek tek ekleyemedim netten bi bakın derim güzel şeyler var,lohusa gecelik sabahlık pijama takımı vs var fiyatları uygun,söliyim dedim belki almamışlar vardır uygun fiyatlı hepsi ben yine de bakmayı düşünüyorum bi kaç parça bişey alırım belki :ermm:

8 Cevaplar

+1 oy
(2,016 puan) tarafından
Hep öyle oluyo zaten
(2,788 puan) tarafından
Evet ya resmen şeyoldum varya bu kadar denk gelir ya ne vardı daha erken gelseydi o kadar masraf yapmazdık :/
-Reklam-
+1 oy
(4,781 puan) tarafından
Valla bende baktim paylasqnlardan Allah razi olsn sabah erkenden gidip alicam battaniye falan iyidir insallah oglumun hep yesil maviydi kizim olacak simdi ona pembe almak istyrm
(2,788 puan) tarafından
Aynen canım güzel şeyler var battaniyeler de güzel görünüyor genelde bimin ürünleri çok iyi oluyor gerçekten kaliteli oluyorlar yani umarım alabilirsin bebişine :))
(4,781 puan) tarafından
Insallah canim gecen yil bi battaniye almsti esim mavi.mavi tuyleri.cikiyor nekadar yikadiysam gitmedi kullanamadim o yuzden tereddut ediyorm battaniye konusunda
(2,788 puan) tarafından
Anladım canım bakarsın beğenmezsen almazsın en azından ya :)
0 oy
tarafından
Ben de gidip bakayım diyorum biberon vs alırım en azından. Uygun oluyor oraya gelenler 
(2,788 puan) tarafından
Evet canım henüz almadıysan tavsiye ederim,ben almamış olsaydım bütün eşyalarını ordan alırdım şahsen hem uygun hem bimin ürünleri iyi oluyor gerçekten kaliteli oluyorlar yani
tarafından
%80 kız dedi
Evet bakalım unutmazsam alırım inşaAllah
0 oy
(182 puan) tarafından
Yok cnm netten baktım 
0 oy
tarafından
Mama sandalyesi sipariş verdim oda geliyormuş  zarardayım
0 oy
tarafından
Bende bakayım bari sağol kuzu
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben yeni alisveris yapcam da cnm.bilgin var mi bim katalogunda hepsi kaliteli guzel mi hangileri alinir
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Evet ya bende bu ay alışveriş yapmayı düşünüyordum iyi denk geldi vallahi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 485 göst.
+1 oy
6 cevap 613 göst.
2 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zepp (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 697 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selincikkkkk (30 puan) tarafından soruldu