0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından
Hamileyim ve sürekli eşim yolda yürürken kızlara bakıyor resmen süzüyor yani telefonunda tik tok denen uygulama da sürekli karı kız videoları izliyor bir ortamda ona yüz veren kadın oldu mu hemen hareketleri değişiyor ve ben bu duruma çok sinir olduğum halde görmezden gelmeye umursamamaya çalışıyorum çünkü bu konuyu bir açarsam konu büyüyecek ve kavga ortamı çıkacak çünkü inkar edecek ve ben daha çok sinirlenecem bu durumdan en çok bebeğim etkilenecek diye susup tüm bunları yutuyorum hamileligimin başında bir kere stresten sancılar girmişti yine öyle olur diye korkuyorum zaten erken doğum riskimde varmış çok merak ediyorum acaba lohusa dönemimde bu içime attığım görmezden geldiğim olaylar iki katı depresyon yaşamama neden olur mu ?? Sinir krizleri geçirmekten korkuyorum :((((

6 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından
Bu erkek milleti var ya hiç güven olmaz gerçekten yaptığı yuzsuzluk senin yanında bakıp bı de inkar mi ediyo ?sen içine ata ata daha kötü olursun canm
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin ne diyim çok ayıp çok gurur kırıcı video olayı bile çook yanlış ne bakıyosun yaa atma içine sende söyle kardeşim kavgaya kavga kendine yazık değil mi aklını başına toplar belki rahatsız oluyorum istemiyorum yeter de konuş

0 oy
tarafından

• Canım sen neden içine atıp kendini uzuyorsun herşeyi soyle evli adam aklını başına toplasın...

Yeni evliyken eşim öyleydi valla hayatı burnundan getirdim hergün kavga ettik o ne oyle bekarliktan kalan huylar susmadim bütün sosyal medya hesaplarını kapattirdim yabancı müzik izlemesini bile yasakladim görürsem kıyamet kopuyor ;)erkekleri boş bırakmaya gelmez 

0 oy
tarafından
Konuyu acmalisin farkında olduğunu bilmeli ona göre davranmalı. Çapkın erkek demekki. Vazgeçmez ama hiç değilse senin yanında dikkat eder. 
0 oy
tarafından

Cok zor cnm Allah butun insanlarin yardmcisi olsun:(

0 oy
tarafından
bence konusmalisin bunu guzel dille icine atma yaa haa ama sinirlenir esin uste cikar bagirip seni uzerse tehlikeliymis de durumun kuzum 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,461 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,598 cevap

36,580 kullanıcı

...