0 oy
1,765 göst.
Diğer kategorisinde (6,072 puan) tarafından
Kızlar kuş biti güvercin biti nasıl bisey bilen var mi? Evde ozellikle de banyoda minik minik hızlı yürüyen böcekler var havalandırmada da güvercinler var 4. Kattayım üst katım bos eşime böceği gösterdim ben banyodada gördüm onu dedi. Sıcaktan dolayı evde don atlet dolanıyorum benim üzerimde çıkıyor hep Allahım huylandım iyice 

5 Cevaplar

0 oy
(6,072 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ne olur bir caaaareee naftalin fln fayda etmez mi :(

(6,072 puan) tarafından
Insanı da ısırır mi bunlar valla aklıma geldikçe soruları buraya yazacam
-Reklam-
0 oy
(3,022 puan) tarafından

Eşin banyoya bicek ilaci sksn biliyorum.bazi insanlar dogru karilamiyor ama bizim evide acaaaaaaayip karinca dolmustu ve biz 9 katda yasiyoruz 13 katdan megersem binada hep karincavarmis balkondan geliyorlardi ve balkonun fya slara vurunca tok tok yerine tik tik tes cikiyodu yani cimentolari boşdu sonra herseyi denedik un turk kahvesi limon camasir suyu yok ( un denemeyin arkadaslar delinin aklina uyduk besledik karincalari :D) en sonunda envayi cesit ilac satan adama gidip durunu izah ettik bze haşerat ilaci verdi. 1 litreye 10 ml demisti vizde 250 ml 100 ml koyuk ehehehe Allah Afetsin sıktıgımız gibi olduler tabi hoş bisey degil biliyorum ama evdeki seylerimi yemeye baslamislardi. Az bisey de degillerdi bir koloni vardi 

( Bi kerrsinde yere seker dokmustum viledayi ayarlarken bo baktim ki vingil vingil simsiyah yer olmus yaklasinda belki 100 lerce karinca vardi. Tabi hoş degil ama sonunda 3 sefer felan sıkıtk balkona geldikleri deliklere  bir daha gelmediler cok sukur. 

(6,072 puan) tarafından
Kız biz nereyi ilaclicaz havandirmayi mi evimi Allahım banyoda şimdi dikkat ettim bissuruler tırnağımla eziyorum çit çit ediyor la delirecek
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Ah güvercin biti deme bana:))okurken bile huylandim resmen ben en üst katta oturuyorum canım çatıda geçen sene kuş yuvası vardı çok minik oluyorlar ve çokta hizlilar dikkat etmezsen görülmez bile bı kaç kez denk geldim umursamadim sonra aynı şeyi esimde söyleyince daha dikkat ettik cogalmisti evi ilaclattik öyle kurtulduk inşallah degildir
(6,072 puan) tarafından
Bende 33 haftaligim:(
(1,380 puan) tarafından
Bebek gelicek mecbur ilaclatin sonrada herşeyi makinaya atarsın geçer insallah
(6,072 puan) tarafından
Saçımdaki tokada bile varmış ne olur söyle bisey olur mu kendimi nasıl ilaclicaaaaam:(
(6,072 puan) tarafından
Sacimda var mıdır
(1,380 puan) tarafından
Geziyorlar ya banyo yap saçlarını ince tarakla Tara normal bit gibi değil ya giderler ama sizde baya cokmus zaman kaybetmeden ilaclatin
0 oy
(7 puan) tarafından
Bizde de oldu onlardan. Guvercin varsa havalandirmada ve arada bosluk varsa panjurlarda ordan geliyorlar. Biz ziraatciden ilac almistik. Klimanin ustune de yuva yapmislardi boştu o zaman bozduk onu da. Her yeri ilacladik. 4 saat kapali kaldi tum odalar. 2 saat sonra havalandirdik. En sonda da temizlik. Şu an yoklar. Birkac kez oğlumun da ustunde gordum, beyazlari da var onlarin. Gozle dikkatli bakilmazsa gorunmuyorlar.
(6,072 puan) tarafından
Ne yapacam peki şimdi ben eşyaları tek tek makineye dolduruyorum ama ya halılarım
(7 puan) tarafından
Sar kaldir bir yere evi temizleyene kadar. Tabi onlari da sonra elektrik supurgesiyle al.
0 oy
(90 puan) tarafından
Evet onlar kumru biti canim
(6,072 puan) tarafından
Ben ondan mi kasiniyorum diyorum eşim seni ısırsalar beni isirirlar diyor bende aramızda tat farkı var dedim
(6,072 puan) tarafından
Eczaneden ilaç almış şimdi onu sıkacak inşallah faydası olur. Havalandırmaya sikilmadigi sürece biter mi ki
(90 puan) tarafından
Yuvasına sıkmasa bitmez canım. Kumrunun yavrulari buyuduyse uçmaya basladilarsa kov orayida ilaçla, ama yavrular kucukse kovma gunah
(6,072 puan) tarafından
Canım ben göremiyorum göremem de 6 katlı bina üzerimde boş daire var yöneticiye soyledik ilaclatacak ama bu inşallah yarın olur inşallah. Eşimde ilaç aldı böcek gördükçe sıkıyorum bittim temizlik yapacam diye bütün banyo ve yatak odası eşyalarını yıkadım
(90 puan) tarafından
Ayy canim ben de yaşadım çok kötü. Insanin psikolojisi bozuluyor. Herşey pis geliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 267 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,056 soru

23,980,707 cevap

326,489 kullanıcı

...