0 oy
758 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Bebeklerinize televizyon izletiyor musunuz 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aciyorum isterse izliyo napiyim tek basina camasir bulasik anca oluyo ilgi delisi bizim oglan yaptirmiyo iş güç
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sünnet oldu diye 1 hafta 15 er dk serbest sabah öğlen akşam :D 
tarafından
Bak sen çocuk gelişim okudun ama kisitlamiyosun en iyisini yapiyosun
(25,181 puan) tarafından
Niye kısıtlıyım cnm bizde TV ile büyüdük bagımlı olmadığı sürece tabiki izlicek hemde faydalı şeyler eğitici şeyler izledikten sonra ne ala. Keyif yapmak in karşısına koymıcam tabiki
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Abileri izliyor mecburen bazen bakıyor 1 yaşında 
0 oy
tarafından
Arada izletiom

Yararlı çizgi. Filmler izletiom
0 oy
(528 puan) tarafından
Oturtup izletmiyorum ama gözü kayiyo ses geldiği için hemen bi pozisyon değişikliğine gidiyoruz. Kayinvalidemle yaşıyorum o izliyo mecbur acik evde tekken açmıyorum zaten. 
0 oy
tarafından
İşletiyorum valla oğlum 15 aylık doğdu doğalı tv hep açık hatta şu an TV karşısında ceviz adam şarkısı eşliğinde hem söylüyor hem haraketleri yapıyor tabiki bebekten bebeğe fark var ama bizde TV ile büyüdük zeka geriliği yapıyor diyorlar oğlum 6 aylıkken götür beni aya aya aya ooooo diye şarkı söylemişti. Şu anda ufak şarkı kesitlerini ezberliyor TV de çıkan hayvanları kitaptan bulup bana gösteriyor tamam çok sağlıklı birşey değil ama abartılıcak bişey olduğunu sanmiyorum
0 oy
(884 puan) tarafından
2 aylıkken farkettim ki televizyona bakıyor. Sonra zihinsel gelişim acısından kesinlikle bir daha televizyonun olduğu ortama götürmedim. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 180 göst.
0 oy
9 cevap 472 göst.
31 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
+2 oy
39 cevap 1,048 göst.

Kategoriler

1,492,392 soru

24,385,127 cevap

348,969 kullanıcı

...