0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (2,793 puan) tarafından

Kızlar hamileliğinizde fotoğraf çekindiniz mi tek başınıza ve eşinizle böyle hatıra olsun diye?

Ben çok istiyorum son haftalara girdim ve hiç fotoğrafım yok yanımda kimse yok Çekecek kendimde çekemiyorum eşimle de hiç çekinmedim ama çok istiyorum doğurmadan çekeyim diylrum,hafta hafta ay ay yapıyorlar ya başından beri o pozları çekmek istedim ama olmadı yapamadım şimdi size soruyorum siz nasıl pozlar çektiniz fikir amaçlı o pozu atabilir mısınız illa kendi fotonuz olmak zorunda değil tabi ben poz önerisi almak istiyorum sadece :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben de yapmadım, telefondan çekildik normal poz :d

-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
ilk bebisimizdi tutunamadi bana düştü ama bu fotoğraf i saklıyorum bunu cekinmistik şimdi 8 aylık kızım var 
(2,793 puan) tarafından
Görmedim canım sildin mi
tarafından
Evet canım sildim
(2,793 puan) tarafından
Kız görseydim bi tekrar atsana merak ettim :D
0 oy
(528 puan) tarafından
Çekindim evde kendi capimizda profesyonel makinamiz vardi onla bi de telefonla. Sen tut makina hafıza da sıkıntı oldu fotolar gitti. Teldekiler kaldi. Sali gunu çekinmiştik defim haftasonu yine yapalim cuma gecesi dogurdum.,:))
(2,793 puan) tarafından
Ay kötü olmuş ya üzüldüm
(528 puan) tarafından
3 5 tane var yine guzeller. Atardim ama nasil atilir bilmiyom
0 oy
(27 puan) tarafından

image

sende böyle bişey cekebilirsin
0 oy
(2,128 puan) tarafından

Normal gittik forografcıya cekindik canım simdi kızımın beşiginin duvarında asılı iyikide cekilmisiz :) eşimlede çekildik tekde çekildim

image

0 oy
tarafından
Hamileliğimin 37+2 haftasında kontrole gittim doktor biraz açılan var diyip nst istedi sonra kendisi sezaryana gitti araya yemek molası derken 2 saat geçti benimde sancıları hafif hafif başladı neyse doktor geldi dediki nst de sncı çıkmış yatış yapıcam bende dedimki ben bi eve gideyim hem eşyalarımı alıp gelirim Dr tamam ama geç kalma dedi ev yakın bu arada sonra evde eşim ve 2 oğlumla beraber resim çekildik iyiki de çekinmişiz şimdi 3 ay oldu bakıp duygularınıyorum sizde mutlaka resim çekinin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 460 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
+4 oy
52 cevap 2,208 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 313 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu