bu doktorlar neden boyle niye hep moral bozmaya calisiyolar anlamiyorum ayrintili icin gittim yok kilon var bakarsam hepsini goremeyebilirim yok onceden dusugun olmus bunun sagligi konusunda net bisey soyleyemem falan filan cok canimi sıktı moralim bozuldugu icin bebek de hic hareket etmedi yine de bakti herseyini gordu sadece rahme giden damarlar biraz sıkısıkms suratsiz suratsiz bakti hicbi aciklamada yapmadi canimi da cok acitti cok bastirdi karnima ben istemez miyim 50 kilo ile hamile kalmayi ben istemez miyim canimin istedigini yemeyi sanki ben bile isteye bu kiloya cikmisim gibi suclayarak davraniyolar bana napiyim Rabbim boyle nasip etti zaten cok dikkat ediyorum 5. ayim bitiyo ve ben sadece 2 kilo aldim baslangic kiloma donmedim bile
Allah Allah birde özelde oldu yani bu bölüyor bunlara yaa valla bende kiloluyum devlete gidiyorum hiçççç söylesin böylesin diyen olmadı arkadaşım dengesiz manyak aldırma sen ona ya iiii düşün iii olsun
Valla canim bazi doktorlar oyle luzumsuz banada cinsiyeti soylemedi 3. Kez gttim ozele
Kaysrde gtmeyi dusunuyorum bakalim hayirlisi skma canini herkes ister formda kalip bebek dogurmayi ama kolay dgl canindan can veriyosun 9 ay senin ne sikinti cektigini bilmez kimse goze bata kilo olur valla kim ne diyosa desin takma kafayi bn oyle yapiyorum Rabbim evladini saglikli kucagina almayi nasip etsinde kilo elbet verilir
1,491,580 soru
24,373,209 cevap
348,165 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın