0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Kızlar bir aile dostundan duydum torunlarına daha 20-25 günlükken cicibebe  vermeye başlamışlar önce yarım tane sonra bir tane veriyorlarmış her gün sonra arttırmıştır işte merak ettim sizin de aranızda veren var mı ya da böyle bir şey duyan

22 Cevaplar

0 oy
(249 puan) tarafından
Yaa saka desen degil benim kizimda 30 gunluk oldu benim sutumden boğuluyo o yavrum o cocugu düşünemiyorum konusamaz derdini anlatamaz valla Allah korusun buyuk konusmiyim ama zordada kalsam o gunahsiz benim sorunlarimi cekmek zorunda degil dünyaya getirdiysek bakmak zorundayiz :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 2 gun araliksiz aglamisim 40 gunluk falanken bir yerim agriyo diye doktora goturmusler meger sutu yetmiyormus annemin doktor mama verin demis annemler gelmis eve babam mama alip gelene kadar o arada peki babannem napmis 1 tane cicibebeyi suyla ezip bana yedirmis annem gormeden ve ben 2 gun boyunca araliksiz uyumusum naptilarsa uyandiramamislar sonra yine doktora kesin ölüyor bu cocuk diye doktor demis mamaya basladin mi demis yok daha eve geldik eşim mama almaya gitti o gelene kadar uyudu dahada uyanmadi tabi babannem demis korka korka ben cicibebe yedirdim annem diyo hala katil olmadigima sukrederim doktor baya kizmis tabi benim bagirsaklarimda hala sorun vardir mesela annem der hep o cicibebenin eseri tamam durumlari yoktur ama belediyeden falan gidip mama destegi talep edebilirler herobabynin mamasi var 23 tl bunu alabilirler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 290 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozlmugur (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 409 göst.
0 oy
19 cevap 468 göst.
0 oy
12 cevap 291 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,154 soru

24,397,022 cevap

349,804 kullanıcı

...