0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar moralim asiri bozuk bu aksam esim beni annemlere birakti ve koylerine gitmesi gerekiyordu pazar gunune kadr koyleride oyle hir yerdeki korona illeti cok uzak yani koye giren cikan kimse yok tasiyicida yok bu durumda yarin koye gitmek icin yola cikacak kuzeniyle kuzeni erkek diye bizde kalacaklar baska yerden geliyor kuzenide bende hamileyim rahat etmem diye getirdi ve ben simdiden cok ozledim pazar aksamina kadar nasil zaman gececk ewlendim ewleneli hc bu kadr uzun ayri kalmamistm ilk olacak annemlere kalmaya gelsem bile beraber kalirdk uykuda tutmuyor varmi benim gibi olan :( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Köye neden gitmeliydi mecbur muydu canım

Bazen özlem gerekir. :)
(177 puan) tarafından
Evet kuzum zaten benimde son gunlerim daha mecburiyetten gitti yoksa asla gitmez heleki son gunler kalmisken doguma walla zalimin oglunu simdiden ozledim
tarafından
Kiz bazen özlem iyidir evliligi pekistirir sıkma canını
(177 puan) tarafından
Erken dogum riskim war icimden bir ses diyiyorki o burda yokken sancin tutacak :)) bugun soyledim diioki ölecegimi bilsem gene yetisirm o doguma birazda korkum ondan keske dogumum bu kadr yakinken gitmeseydi
-Reklam-
0 oy
(2,790 puan) tarafından

Senin gibi değilim de senden beter haldeyim diyebilirim :) evlendikten bikaç ay sonra eşimden 1 sene boyunca ayrıydım şimdi ise oda aynı şekilde köye gidiyor 3 5 gün gelmiyor geçen gün gitti 2 hafta gelmedi hala ara ara ayrı kalıyoruz yani insan zamanla alışıyor ;)bide gececi olduğunda gece gidiyor sabah geliyor o zoruma gidiyor geceyi onsuz geçirmek 

(177 puan) tarafından
Ayy iyi insanda lafin ustune arar tam cevp yazacaktm aradi walla ben ilk defa bu kadr ayri kaliyrm ilk ve son olur insallah ben bide yer degistirince uyuyamiyorum yanimda yok hc uyuyamm alismisim sarilmasina
0 oy
(583 puan) tarafından
Benm ki hep dışarda çalışıyo bide beni düşün neler cekiyorum uykularım kaciyo sabahlara kadar uyuyamiyorum günlerce 
(583 puan) tarafından
Çok zor çok en iyi ben bilirim
(177 puan) tarafından
Aynen oyle 3 yıl evlenmeyi bekledik ve gercekten birbirimizden ayri kalamiyoruz tartissak bile gene konusmasak bile birbirimize sarilarak uyuyorz o derece yani
(583 puan) tarafından
Bizde oyleyiz kuslugumuz hiç uzun sürmez
(177 puan) tarafından
Bence en guzeli eglendik evleneli en fazla kus kaldı gim zman 2 gundu oda gercektn sinirliydm konusmak istemiyrdm die rabbim hep boyle dewam ettirr insallh ya
(583 puan) tarafından
Inşallah canm rabbim herkesin yuvasına huzur versin
0 oy
(1,262 puan) tarafından

Biz napalım :( eşim yurt dısına gitti Eylül 4, te halen orda çarşamba gunu gelecek 3 gün durup gene gönderecek şirket haline şükret canım sayılı gün çabuk geciypr saglıgı yerinde olsunda varsın 2 gün ayrı kalın

(177 puan) tarafından
Walla cok zor sizin yerinizde olsam kafayi yerim esimde sehir disina sirketle gidicekti birakmadim kiyameti kopardm bilmiyrm ben yapamm onsuz alismisim tiryakisi gbi bisey olmusum walla :))
(1,262 puan) tarafından
Bende senin gibiydim eşimde asla benden ayrı kalmazdı  sanırım biraz büyük konuştuk  :( rabbim alın size ayrılık dedi bazen diyor köpek gibi özledim sizi diyor :(
(177 puan) tarafından
Evet bizimde ilk yilimiz ewlilikte ilk cocugumuz olacak dogumuma sayili gunler kaldi daha dogmamis ariyor ikide bir tospigim nasil sen ne yapiysn nasilsin die yarm saate bir daha bugun ilk gun oda hatta bi kac saattir rabbim bozmasin insallh saglikli olsunlar sag olsunlar bisey olmaz gecer gider zman kavusuruz
0 oy
tarafından
Ay keşke ben gitsem de eşim evde tek kalsa belki kıymetimi anlar yediği onun de yemediği arkasın da pugb delisi olmuş biz de hiç ayrı kalmadık o yüzden erkekler bazen tek başına kalmaliki  eşinin kıymetini bilsin
(177 puan) tarafından
Benimde esim arena die bi oyun oynuyor emin ol esimde bagimlisi ama genede beni ihmal etmiyor bazen beraber oynuyrz bende oynuyrm onunla bazen tek oynuyor arkadaslariyla falan sonucta benimlede ilgileniyr die hc skntı etmiyrm oyun oynasa bile gelir yanima oyundaykn konusur sarilir oper ilgilenir yani benimle cay icer ne sorsam cvp verir guzellikle gercekten oyun delisi olupta esini umursamayan erkekler cok itici geliyr bana haklisin o yonden insallh duzelir kuzum ne diyiyim
tarafından
Benim eşim izin vermiyo oynamama sırf daha çok oyniyim diye eve bilgisayar aldı bazen mikrofon dan benden daha çok konusuyo adamlarla diyorum pugb kaldırılırsa en çok ben duacı sı olurum:)
(177 puan) tarafından
Hayir biz hem firee fire oynuyoz hemde arena die bi oyun ikiside hem onda hem bende yuklu o kadr bagimlisi deilm arada asqm bir el atalimmi diio kirmiyorum oynuyorum kndisi zaten indir dedi pugb a izin vermiyo kdnide indirmiyo bi tek o oyun yasak bana gerisini istedigimi oynuyrm karismiyo bide onunla ve kuzenimle oynadigm icin ses cikarmiyor aslinda birazda guven iste bu oynadigmz oyunlardada baskalari var tipki pubg gibi
0 oy
(399 puan) tarafından
Ayy bende cok özlüyorum  ama işi gereği ayrılmak zorunda kalıyoruz gece olunca çok üzülüyorum  ev bomboş geliyor evi geçtim herşey bomboş  canım kocam rabbim başımdan eksik etmesin  cokkk amin;)))
(177 puan) tarafından
Amin insallh kuzum walla bazen asiri sinir ediyor ama ne yaparsa yapsn genede vazgecemm cok sukur duzene girmis saygili bir iliskimiz war siddet argo kucuk dusurme gibi seyler yok evliligimizde belkide bana deger verip ilgilendigi icn bu kadr bagliyim ona rabbim basimdan eksik etmesin iyiki benim kocam kendisi :)) duymasinlar aman hemen simariyorlar walla
(399 puan) tarafından
Bence aksine duyunca daha hoşuna gidiyor  sevgisini farklı gösteriyor maşallah canm allah muhabbetinizi artırsın arada kavga olmazsa olmaz  zaten;)
(177 puan) tarafından
Yaninda asla boyle soylemm sonra simariyor hemen :)) yaninda hep ozlemiyrm ne ozliycm be hep yanimdasn diyiyorum oda ayni sekilde bana soyluyr ama iste sadece kndimizi kandirabiliyoruz birbirimizi deil :))
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Eşim Suriye'de ben de memleketteyim. Gideli iki ay olacak suriyeye gireli bir ay oldu. 6 ay diye umut ediyoruz ama uzar uzamaz bilemeyiz. Çok zor. Çok çok zor. Allah yardımcımız olsun,yokluklarını göstermesin inşallah.
(177 puan) tarafından
Amin insallah kuzum
(399 puan) tarafından
Asker sanırım eşin canm bizde diken üstündeyiz yeni geldi daha görevden   hamileliğim boyunca hep yanlizdim şimdi çok rahatım şükür 15 gün oluyor ama korkuyoruz ne zaman çıkar diye inşallah uzun bi süre çıkmaz allahım.sizi  de kavuştursun canı sağolsun öncelikle
(2,492 puan) tarafından
İnan ben de aynıyım hamileliğimin 5.ayından sonra yalnızdım. Doğuma bin bir gerekçe sunarak zorla geldi. 3 ay kaldı şimdi yine göreve gitti. Gelecek hayırlısıyla ama insan ne zaman gidecek acaba yine diye üzülmeden edemiyor. Çok zor gerçekten. Rabbim hepsini bekleyenlerine sağ salim kavuştursun.
(399 puan) tarafından
Amin amin canm çok zor biliyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 205 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 442 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 227 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 526 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,044 soru

12,435,463 cevap

45,794 kullanıcı

Kategoriler

...